Plaza Kvinna firar 25 år med elegant maskis på Café Opera

Det är knappt att man hänger med, så snabbt rasar åren förbi. Hela 25 år sedan tidningen/Magazinet Plaza Kvinna såg dagens ljus för första gången.
I veckan firades det med pompa och ståt på Café Opera i huvudstadens mst centrala park, Kungsträdgården. Där samlades ett antal hundra snyggt uppklädda gäster, varav majoriteten diskret gömde sig bakom klasiska maskerad-masker a la Gustav III.

Ingen Ankarström dök dock upp under kvällen, så alla gäster överlevde, mycket tack vare gott bubbel, goda drinkar och annat nödvändiga accessoarer. I slutet av kvällen, efter artistframträdanden och scenpresentationer belönades gästerna med en likaledes snygg Goodie-Bag och sedan galopperade samtliga hem i månens sken…

Nedan kan Du se hur eleganta uppenbarelser smög fram till fotoväggen och trappminglade i högsta välmående.
Först ut är Plaza Kvinnas Chefredaktör Caroline Thörnholm med Mästerdesigner Lars Wallin. Naturligtvis bär Caroline en av Lars vackra kreationer. Designer Peter Englund med ”skapelse”.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/