Galapremiär för filmen ”Hasse & Tage” – En kärleksfull hyllning till två genier

Att Hasse Alfredsson och Tage Danielsson var två unikum inom nöjes- och komikervärlden, står högt över alla tvivel. Det är synd om dagens yngre humorkonsumenter, som aldrig fick uppleva dessa två genier ”live”. Dock finns nu, med den här underbara dokumentären, ett välgjort och kärleksfullt filmatiskt eftermäle, som kanske kan inspirera till att söka efter ännu fler klipp och gamla videos.

Under sin storhetstid, kallades de ibland lite lättvindigt som: ”Hasse den vasse & Tage den svage”. Men då hade de ytliga förstå-sig-påarna ännu inte insupit kunskapen om duons ömsesidiga och ömsinta samspel, där det just var skillnaden i framtoningen mellan dem, som utgjorde storheten i sammansmältningen.

Tack till hela teamet som färdigställt den här filmen. Även om huvudpersonerna gått ur tiden, så kommer den här filmen att bestå och det är värt en stående ovation.

Filmen Hasse & Tage får av Frontface två utsända, det allra högsta betyget;
FFFFF av fem möjliga. Grattis!

Här nedan ses ett antal av gästerna som bjöds in av Gala Magazine till Galapremiären.
Grynet Molvig Tommy Körberg Meja Kullersten Özz Nujen Sarah Sjöström Tommy Körberg  och Ann-Charlotte Nilsson Owe Thörnqvist Alexandra Pascalidou daniel Alfredsson Christina Schollin och Hans Wahlgren Daniel Alfredsson Bosse Parnevik Peter Englund och Anne-Lie Rydé Henrik Schyffert Monica och Carl-Axel Dominique Stefan Löwén Tommy Körberg

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/