Vernissage med Cleo Kinnaman på Nobis Hotel

Erwik Communication bjöd i veckan in Frontface Magazine och ett antal andra celebra gäster till Vernissage inne oi Nobis Hotels lounge, en lokal som visade sig vara utmärkt för ändamålet.

Cleo Kinnaman, som verkar från L.A. ställer ut ett antal stora och mycket attraktiva verk, vilka gästerna kunde köpa på plats om de så önskade. Cleo, som väl kan sägas själv vara ett konstverk med Ink-Art och ett fantastiskt ansikte, fanns naturligtvis själv på plats och jag fick en stund med henne innan de övriga gästerna anlände.

Cleo berättar: ”När jag skapar mina verk, hamnar jag i olika sinnesstämningar under olika faser. Ofta lyssnar jag på musik men lika ofta vill jag ha det helt tyst omkring mig.
Vad jag lyssnar på? Ofta på Axel Bohmans musik, han kommer förresten att spela här senare ikväll. Jag gillar även helt instrumentala låtar och även klassiskt.

Eftersom jag ofta arbetar långa pass, delar jag upp dagen i olika energifaser, som att ibland samtidigt tala i telefon, ha någon med mig i ateljén eller, som sagt, ha det helt tyst runt mig.”
Cleo Kinnaman och Alexander Erwik

SAMSUNG CSC

Passande nog, bodde dessa ”Hollywoodfruar” samtidigt på hotellet.  Åsa Vesterlund och Siv Cotton.

Även Maria Montazami och hennes lillasyster Catharina bodde på Nobis.

Nedan ytterligare några av Cleo Kinnamans verk.

 

Avslutningsvis, Loungens magnifika ljusinsläpp genom taket.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/