438 Dagar – Filmpremiär utan förebilderna på plats

Igår avhölls Galapremiären av filmen ”438 Dagar”, som är en dramatisering av Martin Schibbyes och Johan Perssons kidnappning och fångenskap. Huvudrollerna spelas av Gustaf Skarsgård och Mattias Varela.
Veckan innan har det skrivits en hel del i ,edia om att Martin Schibbye är missnöjd med filmens undvikande av att ta med vissa personer och deras del i verkligheten, vilket troligen var orsaken att ingen av de två huvudpersonerna inte närvarade vis premiären.

Vi på Frontface hade tyvärr inte möjlighet att se filmen av tidsbrist, så recensionen får tas från annan källa.

Här är några av de som Subito Event bjöd in till evenemanget på Rigoletto, samt till efterfesten på Café Opera.
Foto: Peter Ortvik.
Ronny Svensson Alexander Skarsgård Filmensemblen Till höger Mattias Varela, som spelar Lohan Persson. Subito Eventss Daniel Lindroth jobbade hårt med mottagandet av gästerna. Claes Elfsberg kom med sin son Jon. Anne-Lie Rydé hade en lucka i turnérandet och hann med premiären. Ann och Leif Schulman. Annika Fopping satsade på att matcha kräftsäsongen med sin outfit. Rongedal x 2 plus 1. Designer Peter Englund med vän. Jakob Samuel är inte längre en Poodel men nya spännande sånginsatser väntar runt hörnet. Andreas Kleerup Alexandra Pascalidou sken som en sol…eller smörblomma. Alexandra Charles von Hofsten och Bengt von Hofsten. Peter Birro Paret Fuglesang rymd-e från anat för att kunna se filmen.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/