Coolaste bågarna från Optikmässan 2019 i Kista

Optikmässan brukar vara en av Frontface Magazines favoritmässor att besöka och vi försöker alltid få med oss någon snygg och härlig profil att plåta kommande säsongs nyheter på. Denna gång fick vi med oss George Ndiaye ut till Kistamässan. George är sedan flera årtionden välkänd dansare och nodell  och ser fortfarande nästan exakt likadan ut som för 25-30 år sedan, snacka om rätt gener…
I sitt bagage har George även titeln World Champion Freestyle Dancer, vilket inte är att leka med…eller kanske just det är så det är?

Här nedan visar han upp en del av det allra senaste som kommer i butikerna lagom till nästa säsong. Varumärket nämns under respektive bild. var så goda.
Längst ned även en viktig produktlinje för ögonhälsa, missa inte det!
Inte bara för syns skull…
All  Photos © Peter Ortvik
Maui Jim Maui Jim Maui Jim Maui Jim Norr / design Efva Attling Frameworks / J. Lindeberg Frameworks / J. Lindeberg Maui Jim Maui Jim Maui Jim Maui Jim Norr / design Efva Attling Norr / Wiley X Norr / Reframe for car drivers Frameworks J. Lindeberg

Många lider av torra ögon, speciellt i dagens skärmöveranvändande samhälle. Men är ”torra ögon” endast att ögonen är torra på grund av fuktbrist/uttorkning? Nej, det ligger en hel del annat bakom problemet och i stället för att skiva en längre textmassa här, ber vi dig att ta detta på allvar och klicka in HÄR och läs mer.

Vill du se mer av de medverkande
varumärkena, når du dem nedan:
Maui Jim: HÄR
Norr: HÄR på FB
Frameworks: HÄR

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/