-Det Är Robin Hood Jag Vill Ha – säger Elisa Bryant


Hon är storasyster till folkkära Miriam Bryant som slog igenom med blixtar och dunder i TV4 succén ”Så mycket bättre”. Nu tar Elisa Bryant steget ut i sin första huvudroll som Marion i ”Robin Hood The Musical”.
De flesta i Sverige känner till Miriam Bryant som med sin speciella röst har skapat en trogen plats i många hjärtan. Nu ställer sig alltså storasyster Elisa Bryant på scenen i höstens stora familjemusikal Robin Hood.

 Det blir både en utmaning men samtidigt väldigt roligt att som skådespelerska och musikalartist göra min första huvudroll. Jag är övertygad om att jag kommer att växa och utvecklas otroligt mycket med den här rollen, säger Elisa.

Redan som elvaåring gjorde Elisa sin debut inom musikteater. Då med rollen som Tina i föreställningen ”Lets make an Opera/Den Lilla Sotarpojken” som turnerade runt i Västra Götaland.

Sedan dess har hon har synts i många olika sammanhang inom show- och underhållningsbranschen. Publiken fick möta henne som understudy för Frida i showen ”The Music Of ABBA” på turné i Sverige, Danmark och USA. Hon har medverkat i ”Barock n’ Roll” och ”Christmas Extravaganza” – Norrlands största krogshow på Western Farm. Elisa har även under flera år jobbat som showartist och lead-sångerska i ett antal shower på olika kryssningsfartyg i Skandinavien och på Östersjön.

Länk til Trailer:

Pressrelease från Dröse & Norberg.
Foto: Marcus Helmer Gustafsson

 

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/