TV-serien ALEX med Dragomir Mrsik – Galapremiär för säsong 2 på Filmhuset


Igår samlades ett stort antal av de aktörer och övriga involverade i kriminaldramat ALEX, som har säsong 2-premiär i morgon, för att fira detta och sina insatser. I Filmhusets stora foajé minglade man och bubblade Tattinger alternativt gott alkoholfritt öl… och blev förevigade av Frontface Magazines fotograf/chefredaktör Peter Ortvik.

Dragomir Mrsik styrde upp gruppbilderna och konstellationerna var många. I bildgalleriet nedan kan du se hur det tog sig ut.

Om innehållet i Alex, säsong 2:
”En polis värsta mardröm är att hamna i fängelse. Den mardrömmen är priset Alex Leko (Dragomir Mrsic) får betala efter händelserna i första säsongen av Viaplays originalserie ”ALEX”, där den korrupta Göteborgspolisen gick långt utanför lagens gränser för att rädda sin son.”
Nu sitter han inlåst bland tungt kriminella som hatar poliser. Och hans familj har förlorat allt. Men Alex får en sista chans att rentvå sitt namn och påbörja ett nytt liv, ett erbjudande som kastar honom ut i ännu en desperat kamp för att skydda människorna han älskar mest.”
Dragomir Mrsik En av huvudrollerna innehas av Deniece Nyman. Peter Jihde på plats. Quincy Jones III med ”Gago”. Josef Fares Reza ”Mad Dog” Madadi Här vankas det ädelt bubbel… Josef Fares Sean Banan Henric von Zweigbergk med Gago. Liten tjej med stor röst: Soulsångerskan Jasmine Kara.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/