Något För Ett Tungt Metall-Barskåp?

När Mikkey Dees dånande trummor inte räcker till för att förfesten, skall nå ända upp i distortionsnivå Max, så kanske detta kan vara något att smyga in på bardisken i vardagsrummet.
Motörhead utökar sin dryckesportfölj med Bömber Smoky Shot och Iron Fist American Whiskey!
Ett par verkliga rockklassiker har inspirerat till två hett efterlängtade nyheter. Den ena är en unik rökig shot som fått namnet Motörhead Bömber och den andra är den amerikanska whiskeyn Iron Fist.Speciellt utvalda örter, en intensiv ton av rökig träkol med en gnutta svartpeppar och en rejäl näve rock’n’roll, det är ingredienserna som gör att Motörhead Bömber skiljer sig från alla andra shots.För att säkerställa att den verkligen levde upp till bandets legendariska status bjöds ett gäng dedikerade rockers in till en väldigt speciell session. Deras ärofyllda uppdrag: att under ledning av master blender Daniel Henriksson skapa en shot att älskas av rockfans över hela världen. Både Mikkey Dee och Phil Campbell från Motörhead hyllade resultatet och det kommer med all säkerhet rockälskarna också göra. Oavsett om du befinner dig på den röjigaste av fester eller har en soft grillkväll är det här en perfekt shot att dricka till minne av Lemmy Kilmister.Men det slutar inte där. Samtidigt avtäcks nu ytterligare en nyhet. En amerikansk whiskey som fått sitt namn efter en av Motörheads mest klassiska låtar och album – Iron Fist. Lemmys förtjusning i amerikansk whiskey är allmänt känd men inte lika många känner till att han faktiskt drömde om att en gång utveckla ett eget varumärke. Drömmar kan bli verkliga och nu finns en fyllig och kryddig whiskey med smak av karamell, torkad frukt, nötter och ek som är tillräckligt enastående för att döpas efter en av de bästa låtarna som någonsin skrivits – Iron Fist American Whiskey.Bandmedlemmarnas engagemang i båda projekten har spelat en avgörande roll för att få fram dessa väldigt speciella produkter. Precis som Motörheads musik bör finnas i varje skivsamling värd namnet har Bömber och Iron Fist sina självklara platser i varje rockers barskåp.

Fakta Motörhead Bömber Smoky Shot
Systembolaget: Beställningssortimentet (Lansering 28/5)
Artikelnummer: 87457
Pris: 239 Sek
Producent: Götene Vin & Spritfabrik AB
Leverantör: Brands For Fans Sweden AB
Alkoholhalt: 37,5 %
Volym: 500 ml
Ursprung: Sverige

Motörhead Bömber Smoky Shot är fullpackad med rökig, kryddig, smörig och pepprig smak. Det är en fyllig, välbalanserad och innovativ shot som inte liknar något du provat tidigare. Serveras kyld eller rumstempererad.

 

Fakta Motörhead Iron Fist American Whiskey
Systembolaget: Beställningssortimentet (Lansering 3/6)
Artikelnummer: 85549
Pris: 369 Sek
Producent: Götene Vin & Spritfabrik AB
Leverantör: Brands For Fans Sweden AB
Alkoholhalt: 40%
Volym: 700 ml
Ursprung: USA

Motörhead Iron Fist American Whiskey är en fyllig whiskey med inslag av karamell, torkad frukt, nötter och ek. Serveras som den är eller blandas i en whiskeydrink.


Beställ Motörhead Bömber Smoky Shot här>
Beställ Motörhead Iron Fist American Whiskey här>
Besök Brands For Fans Hemsida här>

Om Motörhead
Gruppen bildades i London 1975 av sångaren och basisten Ian ”Lemmy” Kilmister. Två år senare släpptes det självbetitlade debutalbumet. Bandet blev tidigt känt som världens mest högljudda band och bland deras mest kända låtar finns titlar som ”Ace of Spades”, ”Overkill” och ”Killed by Death”.
Deras sista album, ”Bad Magic”, gavs ut bara några månader innan Lemmys bortgång den 28 december 2015. Motörhead bestod då av Lemmy, svenske trummisen Mikkey Dee och gitarristen Phil Campbell.

Om Brands For Fans
Brands For Fans är ett svenskt företag på en global arena, ledande inom försäljning och marknadsföring av alkoholdryck producerad med och av artister. Genom nära samarbete med band/artister som Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Mustasch, Plura, Rammstein, Scorpions, Slayer, Status Quo och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa affärsframgångar för både artister och dryckesproducenter har gjort att vi fångat såväl rockpublik som dryckesintresserade genom kvalitativa releaser och trovärdig kommunikation.

Verksamhetsstart: 2012

Andra Rockiga varumärken hos samma agentur: Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Mustasch, Plura, Rammstein, Scorpions, Slayer, Status Quo och Sweden Rock Festival.

 

 

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/