Skådisar & Programledare från Årets Hetaste Serier Från Nordic Entertainment Group

Igår eftermiddag presenterade TV3 – VIASAT – ViaFree (Nordic Entertainment Group) vårens och årets hetaste serier. Peter Jihde var presentatör med den äran. Den hetaste serien, som redan startar till helgen, är BOX 21, som hade hela skådespelarteamet på plats. inklusive den mycket fotogeniska Mimosa Willamo, som du kan se på flera bilder från idag. Övriga aktörer och programledare känns säkert igen.
Peter Jihde höll i taktpinnen. ”Peter” och ”Nin” från Vår Tid Är Nu, verkade ha begravt stridsyxorna… Nå, skall du köpa Nina´s..? Marie Richardsson kämpar på i nagelbitaren ”Innan Du Dör”. Lita inte på Adam Pålssons rollfigur Christian, Eller skall man det? Hasse Aro efterlyste Peter Jihde. Sedan fann de varandra… Vackra Mimosa Willamo spelar en tung roll i den snart kommande BOX 21 som förväntas bli en serie man inte vill missa. Hela teamet från BOX21. Mimosa Willamo Mimosa Willamo Mimosa Willamo och Simon J Berger. Simon J Berger Advokaten som kan fightas både i och utanför rättssalen, säsong 2 på G. Alexander Karim på gott humör. Lyxfällans duo laddar för nya eko-klantskallar. Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk.”Håll i Stålarna, så slipper vi komma..” Aschberg och Boisen jagar nya troll… Robert Aschberg. Troll? Nja, i så fall ett charmtroll… -Konståkning är väl ingen konst, Katarina Hultling? Jaså…det är det, okej då. Kan jag få in en trippel Lutz med mos, tack.Så hemligt att vi inte kan skriva något här… Hasse Aro, bättre för varje år som går.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/