50 årig Engel firade med egen öl – GRATTIS!

Igår kväll firades det anrika etablissemanget Engelen i huvudstadens Gamla Stan.
Den ärevördiga ”damen” slog upp portarna den 13 december 1969, Luciadagen, till det nöjesetablissemang som skulle bli Engelen med tillhörande nattklubb Kolingen. Resten är rem nöjeshistora…

Igår hade Johan Carlén fått uppdraget att bjuda in en flock Engel-frälsta gäster till ett firande av de första 50 åren. På bilderna nedan kan du hitta sköna profiler som bl.a. Owe Thörnqvist, Ulf Elfving, Staffan Hellstrand, Beatrice Ask, Rafael Edholm, Bert-Åke Warg, John Houdi, Patrik Wincent, Göran Gabrielsson, Peter Lokrantz, Abgar Barsom, Thomas Hedengran,  och ytterligare festiva gäster.
Dessutom passade bokförlaget Stevali AB´s Stefan Lindström och Christer Lindblom på att fira sitt färska samarbete med Robert Wells (du hörde det först HÄR i Frontface Magazine), eftersom den gode Robert Wells och hans fru Maria Wells var på plats för att fira den Englalika jubilaren.

Beatrice Ask fick en extra bonus genom att direkt ur handen av författaren Peter Ortvik, få ett signeras ecemplar av dennes 2,6 kg tunga bok ”Disco Night Fever”.
Hoppas den ger lite ”Night Fever”, Beatrice…
Photo © Peter Ortvik om inget annat anges.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/