Frontface Magazine Full Gallery From Ulf Bengtsson Bookrelease – Rachel McLish Guest Of Honor

House Of Shapes stod som välkomnande lokal när Petré Event tillsammans med Ulf Bengtsson presenterade Uffes nya bok ”No One Cries For You”, berättelsen om Bodybuildern och entreprenören Ulf Bengtssons liv och hinderbana fram till dags datum.
Lika spännande var att få träffa den levande kvinnliga legendaren inom träning och Fitness, Rachel McLish, lika vacker och fantastisk utstrålning och nästan lika fantastisk fysik som när hon slog igenom runt 1980. När även vår svenska Lena Trulsson dök upp, ja då blev både jag och min kamera lika glada.

Här följer 75 bilder från evenemanget.
Välkommen att länka TILL hela vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa eller på annat sätt förändra bilder, oavsett användningsområde.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
All Images © protected.
Uffe med Lennart Hoa-Hoa Dalhgren Skådespelaren Thomas Hanzon läste ett kapitel ur boken. Rachel McLish och Lena Trulsson Jerry Williams, still goin strong… Beatrice Ask Christer Gustafsson, Uffe och Mats Ulander Strongman Odd Haugen och Uffe Eventarrangör Johan Petré Ulf med sin syster. Boppers Peter Jezewski med sin Boppyguard… Zinat Pirzadeh Micael Engströn attackerar med laddat vapen… -ROCK ON!!! Mattias Frisk, Uffe, Ankie Bagger och Max. Abgar Barsom med genombrottsfarlig benter. Petré Posedown Tina Leijonborg   Thomas Hanzon, Rachel McLish och Ulf Bengtsson. Uffe med Alan Bergström, rektor på PT-skolan. -Time Out!
tack för en grym afton!

text & foto: Peter Ortvik

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/