Många färgstarka uppenbarelser plus garv med Paolo Roberto på årets FitnessFestival

-Äntligen en bra fotograf..så glada vi blir…

När Festival-General Ove Rytter klippte invigningsbandet till årets Fitness-Festival på Stockholmsmässan, sto
d besökarna redan i kö för att vara först på plats. Det flertusenåriga konceptet  ”Bröd och Skådespel åt folket” borgar för att denna mässa skapar hög stämning. kanske är ljudvolymen i högsta laget, då många av montrarna försöker övertrumfa varandra med högsta möjliga musik.
Frontface Magazine har här samlat en del av de sköna profiler, läckra mode och intressanta produkter vi fann under de två dagar vi smög runt med kameran. Eftersom reportaget inte är reklambaserat, nämner vi inga varumärken. Häng med oss runt men stretcha lite först, så inga skador uppstår i scrolltummen…

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Festival-General Ove Rytter (t.hö) ute på inspektionsrunda i sora utställarhallen. Den ödmjuke och supertrevlige fransmannen Edgar John Augustin, ”Bionic Body”, förlorade sina ben vid 4 års ålder men hindras inte på något sätt att nå sina mål, berättade han. Mårten Nylén och Paolo Roberto spexade loss.   Martin Lidberg hos duktige moderatorn Robert Svensson på Lilla Scenen ”Speakers Corner”. Mest intressanta kosttillskottet, en ren äggprodukt. Mäsans Gosedjur…eller..? -Upp me hakan, du klarar en till… Mårten in action – ”Mina bästa träningsländer”. Edgard John Augustin. Läs hans historia Här: Martin Lidberg -Det skall börjas i tid… Paolo Roberto i full frihet. Paolo hos Robert Svensson -Äsch, skon har visst fastnat… Undrar vilken låt lillen lyssnar på..? VR-träning Snygga figursydda skjurtor med plats för både biceps och lats. Föreläsning om ländryggsproblem med Seth Ronland. Mycket intresanta och goda ”Raw-food-Bars”  -Nä nu är vi klara för i år, dags att dra till gymet…

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/