Frontface Lyfter På Champagnehatten för Silja Line Som Firade 60år Med Ett Super-Kalas Ombord Silja Symphony

I helgen som passerade, var det stort Födelsedagskalas ombord Silja Symphony.
Silja Line firade 60år och visst var den lilla VIP-Kryssen inne i skärgården en riktig höjdare.
Förutom tal av VD och kryssningsansvarig, trakterades vi med fin champagne och en extralyxig lunchbuffé. På soldäck var det ”Live-Disco” med en suverän saxofonist som gjorde Discomusiken ännu med personlig.
Följ med på en färgstark bildupplevelse, där det endast saknas den ljudkaskad som fartyget sjävt stod för när vi lade till en stund ända inne på Strömmen utanför Gamla Stan. Men den kan Du se och höra på filmklippet HÄR.
Varmt tack till arrangörerna och till Martin Ahlberg på FIN-S // Finesse Promotions för inbjudan.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.Detta foto  www.kajsacharlotta.se Författaren, Kursgivaren och dryckes-gurun Michel Jamais. Dessa eleganta tjejer från Elite Group, hade arrangerat blomster och dekor i terminalen.    Martin Ahlberg från Fin-S Skål och välkomna…   Detta foto  www.kajsacharlotta.se   Trevlig Securitypersonal kunde också njuta av tillvaron. Tack, bock och nig. Det här gör vi gärna om…

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/