Håll Färgen I Alla Väder – Var Snäll Mot Din Hud

Marknaden har under många år, det är välkänt, översvämmats av olika lösningar när det gäller att få en look som får omgivingen att frågar
”Har du varit på semester?”.
Här på Frontface Magazine, har vi tidigare bland annat genomfört en stor test med 16 olika BUS-produkter (Brun Utan Sol) men det var 7 år sedan och mycket har hänt sedan dess.
Årets väderlek har, förutom under ett par enstaka dagar, inte varit något att direkt hurra för. Dessutom vet vi nu riskerna med att utsätta oss för solens strålar i den mängd som annars ger den vackra solbränna som vi annars är så förtjusta i.

Därför är det glädjande att se resultatet av en enkelt aplicerbar och effektiv ”Self-Tan” som vi nyligen testat under en period.
Förutom att den ger en naturlig färg (inte orangebrun, som en del andra vi provat), så har den andra fördelar.
Frontface gene expert, SHR- och Cidescodiplomerade Hudterapeuten och Make Up artisten Nathalie, får här själv ge ett utlåtande.
”Self-Tan systemet från CRISSA Sweden, har flera positiva egenskaper. Den viktigaste är att den inte alls torkar ut huden, vilket är vanligt med liknande produkter. Tvärt emot, så känns även den tunna, känsliga huden i ansiktet härligt befuktad och mjuk efter varje behandling. Jag har ännu inte funnit någa icke önskvärda effekter och som extra bonus, har produkten en lätt behaglig doft som inte känns kemisk alls.”
Med detta som bakgrund, utnämner Frontface Self-Tanprodukten CRISSA sweden, till årets BUS-produkt. Så, även om vädergudarna vänder oss ryggen, kan vi nu he dem ett härligt solkysst leende tillbaka. Ha nu en skön sommar och glöm inte skydda dig mot den riktiga solens strålande effekter. Du hittar mer info om CRISA Sweden HÄR:

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/