Sofistikerat Mingel I Rolls Royce Showroom

Inne i diskreta Rolls Royce Showroom, Birger Jarlsgatan 24 i Huvudstaden, avhölls en mingelafton med välsituerade förtecken. De två Rolls Royce-modellerna ”Ghost” och ”Dawn” hade, som sig bör, centrala platser i lokalen men där fanns även annat att beskåda och prova.

För att öppna alla sinnen, trakterades vi med rosévin och fick även prova på exklusiv Whiskey av märket Dalmore.
När man provsuttit de två fyrhjuliga skönheterna, som elegant förevisades av Philip Perten, var det dags att beskåda uttrycksfull och lättillgänglig konst av Anna Edman, samt smycken, accessoarer och den läckra korkskruv, som alla designats av Vincent de Montleau.
För hugade rökverksconneseurer, fanns även en cigarrhörna med tillhörande tält utanför, alt från El Septimo.
Bilden: Wonna de Jong håller sig i baksätet, medan Alexander Östling styr och Noriko Fukatani Östling kollar GPS-status.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Här börjar Frontface rundvandring:
Jörgen Kruth brukar inte låta andra köra med sig…förutom sonen William… Whiskeytest i Dalmore´s hörna. 4 hjul…plus 4 hjul… Direktör Östling satt skönt i denna Rolls Royce Ghost. Rosé, s’il vous plait… Anna Edman förevisar några av sina konstverk. ”Who´s The Boss Now..?” Styrkan…sitter i smaken..fick vi lära oss… ”Come on Baby, light my fire..”  Härlig Operasång från Jacques Radinson.Som minglade loss med Wonna de Jong.Susana Maldonado gillade nedcabbat. Men vart tod Jörgen vägen? Ville du ha den för dig själv..?  -Ursäkta, ni har ett spöke alldeles bakom er. Ann Sörhus med väninna.Violtabletterna Mikael Aringsjö och Yvonne Ekdahl välkomnas in i RR Dawn av Philip Perten, Sales Manager. Vincent de Montleau men sin elegant designade vinöppnare. Clas Act Sam Paris. Eventets arrangör Katharina Burlakova med konstnär Anna Edman. Katharina hälsade även på hos Mostafa Kafaeiam med kollega i monter-hörnan hos El Septimo men stod över cigarrerna.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/