Alla bilder från Guldfesten för VM-vinnande Tre Kronor.

Igår invaderades Sergels Torg i centrala Stockholm av jublande Hockeyfans som ville fira VM-Huldet och hylla Tre Kronors lag. Här nedan visar Frontface Magazine nätets coolaste bilder från evenemanget.Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Joel Lundqvist Joel Lundqvist Joel Lundqvist Henrik Lundqvist Henrik Lundqvist Veteranen och legenden Lasse Björn. Åke Unger Samir badran och Viktor Frisk. Patrik Isaksson Statsminister Stefan Löfvén. Patrik tog i från botten! Loa Falkman sjöng ”Du Gamla, Du Fria…” Henrik och Joel Lundvist. Henrik och Joel Lundvist. Henrik och Joel Lundvist.
All Photos by Peter Ortvik. Photos can be ordered at pix@primepix.se    www.primepix.se

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/