”Beast In Show” – Frontface kollar in bilar som stilar på Stockholmsmässan

Samtidigt som MC-nässan gick av stapeln för ett par veckor sedan, var Stockholmsmässans C-Hall fylld av hästkraftiga 4-hjulingar med stil och linjespel. Här är de vi på Frontface fann göra bäst ifrån sig på Car-Walken. Snygga nodeller på fyra hjul.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
  Vi träffade Fords Försäljningschef Mikael Antonsson, som var vänlig nog att lyfta bort avbärar-repen runt Ford GT 2017
inför vår fotoserie. Det tackar vi speciellt för.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/