Frontface testar Mallorca 2014: del 4, Bar-koll i Magaluf

Bar_Magaluf_001Magalufs bargata ser mestut som en färgstark version av en nöjespark, där åkattraktionerna är utbytta mot lättklädda inkastartjejer (och killar) var femte meter. Detta fenomen kommer troligen att sänka känslan för alla gäster utom de mest orutinerade och lättpåverkade.
Det har hänt mycket sedan vårt förra besök för sex år sedan, som kan ses på länken HÄR.
Många av de då självklara mötesplatserna för skandinaver, står nu helt ödestörsta delen av kvällen/natten, som Grabbarna Grus. Även den då så populära baren E4:an, var en blek kopia av sig själv.

Runt, utanför själva barkärnan, vandrar et stort antal svarta tjejer, de flesta med tydlig brittisk accent, och erbjuder olika sexuella tjänster till prisnivåer man kan få en hyfsad lunch för. Polisen finns där men är totalt ointresserad av allt som inte verkar inbringa bötessummor.
Inne på själva bargatan och dess förgreningar, tog vi oss en titt på några ställen.Bar_Magaluf_002Utanför Tokio Joes, fann vi vår vän Big Tom, iförd öronsnäcka och språkandes med klubbens manager, Dave, samt en av inkastartjejerna.  Bar_Magaluf_004Det finns en förening av barer/klubbar, så att när man införskaffat ett sådant ”pass”, kan man fritt gå mellan dessa. Bar_Magaluf_005…som du kan se just här… Bar_Magaluf_006Det är mycket ovanligt att de tjejer som jobbar på bargatan inte är tatuerade. Det känns som om det nästan är ett krav… Bar_Magaluf_007Manager Dave bjöd ned oss och bartendern bjöd på en svalkande GT. Bar_Magaluf_008Stabila pelare att hålla sig i vid behov. Så här tidigt på kvällen bestod dansgolven till största del av unga engelska tjejer
och i barerna samlades de mer blyga killarna för att ”dricka upp sig” innan första dansen.Bar_Magaluf_010Ute på bargatan träffade vi glada tjejgäng ungefär var tionde meter. Bar_Magaluf_011Mats fick agera fondvägg… Bar_Magaluf_012Reflex Bar hade en smart servitör. När de själva saknade något en gäst ville ha, som kaffe, sprang han över till grannen
och fixade det där. Så smart skall man vara, det är rätt tänk. Bar_Magaluf_013JD har satsat hårt på imagen här. Bar_Magaluf_014Roligaste och mest galna tjejgänget ser du här. De gav oss en helt spontan ”Crazy Posing”. Bar_Magaluf_015
Bar_Magaluf_016
Bar_Magaluf_017
Bar_Magaluf_018På Coco Bongo kunde man rida par-tjur,med eller utan kläder. Bar_Magaluf_019Jättediscot BCM finns för de som inte gillar att prata utan bara att hoppdansa. För de lite mer sofistikerade,
finns PACHA kvar i Palma.Bar_Magaluf_020Och för andra slutar dansen så här. Slant på senapen? Vi hade andra sätt att skaka ned maten:PalmaNova_011Mats provade ”Bungy Slingshot”, där man accelererar 0-160 på 1,4 sekunder. Höjden är 75 meter. Tuff kille men så har han
två Harley-Davidson hemma i garaget…PalmaNova_012 PalmaNova_013 PalmaNova_014 PalmaNova_015 PalmaNova_016Hmmm..vi skulle nog inte ha tagit den sista ölen…

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/