Försenat men underbart: Bröllopet
mellan Zinat och Knutt. Sid 1 av 2
<<<  Till Innehåll

Foto:Peter Ortvik, Frontface.se, Nikon D7000.

Den lilla Trefaldighets-kyrkan på Majorsgatan, invid Östermalmstorg i Stockholm, stod som vacker värdlokal för bröllopet mellan vackra komediennen Zinat Pirzade och olovligt snygge sångaren Knut Berggren i söndags.

Redan här kan man förstå stt det hela hamnade under det vackra och snygghetens förtecken.

När brudparet (läs Zinat) anlänt till ceremonin, nästan en timme försenade, började träsmaken göra sig påmind i gästernas bakdelar. Men det var värt all väntan.

Förutom de sedvanliga förmaningarna och tipsen från den kvinnliga prästen, bjöds vi på något av det finaste i sångväg vi någonsin hört i en kyrka (eller annan högtidsstund).

Det inleddes med en väninna till Zinat, som sjöng en Persisk kärleks-sång, som är mer känd när världsartisten Gogoosh sjunger den men även den här tjejen kunde sin sak.

När det sedan var dags för äktenskapslöften, tog Knut ton och med en egenkomponerad sång,
fick han nackhåren att resa sig över hela kroppen på oss alla. Helt fantastiskt och rekt in ihjärtat på alla och en var. Vi bugar och niget, Knut  är en stor sångare och ned den här visan kan han extraknäcka som landets ledande bröllopssångare utan motstycke.

Efter vigselns slut, mötte gästerna upp utanför kyrkportaen och kamerorna smattrade tätt.

Både Zinat och Knut såg lättade ut att ceremonin var över och trivdes i solskenet på den lilla gatan:
Eftersom Frontface mingeldrottning Nathalie är vän och landsmaninna till Zinat, var vi exklusivt inbjudna till tårtkalaset i församlingslokalen, dit ingen press hade tillgång.

ortsättning nästa sida.

På bilder till höger:
Annika Jankell och Malou von Sivers
utanför kyrkporten.

 
<<<  Till Innehåll           Fortsätning på nästa sid >>>