"När Tomten Tänker Till"
- Intelligenta Julklappar . Sid 1 / 5
<<<  Till Innehåll

Foto: Peter Ortvik, Frontface, Nikon D300.Julklappsmodell: Modell: Valentina. Makeup: Nathalie O Noori, Complete Me, Sthlm.

 
För att slippa oönskade julklappsproblem har vi snokat reda på ett antal julklappsbubblare
som var och en har något lite extra, antingen i sin funktion eller i design och utformning
eller kanske både och. Oavsett vilket, här har Du Frontface önskelista med Intelligenta Julklappar.
Brännhett i portabelt DVD-bränneri med personlighet

Lite-On är ett företag inom optiska lagringslösningar, har nu släppt sin nya slimmade DVD-brännare som är försedd med ett hölje med utbytbara mönster,
där du naturligtvis även kan lägga in din egen favoritbild.
De flesta mini-PC och små netbooks haringen egen inbyggd DVD-enhet för att kunna hålla storleken nere, så här är ett smart komplement.

Enheten eNAU608 är en tillförlitlig 8X DVD-brännare som levereras i ett elegant, slimmat hölje. Den är perfekt om man behöver en spelare eller bränna filer på resande fot och kan med fördel användas till att bränna skivor eller visa DVD-filmer på valfri bärbar dator.
Den portabla enheten drivs direkt via USB-anslutningen, vilket gör den ännu enklare att använda. Inga ytterligare kablar eller adaptrar behöver tas med på resan. Enheten eNAU608 är kompatibel med alla vanligt förekommande DVD- och CD-format.
Flera smarta program medföljer dessutom.

Årets julklapp i influensatider                                    >>>

Många tror att tandborsten blir ren när man sköljer den. Men sanningen är att miljontals bakterier, virus och andra mikroorganismer överlever bland stråna mellan tandborstningarna. Detta leder till att förkylningar och influensor blir onödigt utdragna och till och med sprider sig till de övriga familjen genom deras tandborstar.

Clean Brush är lösningen och en perfekt julklapp i dessa influensatider: ett tandborstetui med inbyggd UV-rengöring. Den effektiva UV-lampan bestrålar tandborststråna och dödar 99 % av bakterierna. Det som händer är att det skadliga UV-ljuset förstör mikroorganismernas DNA. UV-ljus som reningsmetod har använts i många år inom bland annat vattenrening, luftrening, på sjukhus och i restaurangkök. Den stora fördelen med att rengöra med UV-ljus är att man inte behöver några kemikalier och det är därför skonsamt för miljön.

Clean Brush är enkel att använda: Man placerar tandborsten i fodralet och stänger locket. UV-lampan tänds automatiskt och lyser i cirka sju minuter. Klart! Tandborsten är nu ren – på riktigt. Och årets julklapp kan sitt sätt bidragit till en bättre folkhälsa!

TÄVLA HÄR OCH VINN EN AV FEM "CLEAN BRUSH"
<<<  Till Innehåll Klapparna fortsätter här  >>>>