Norsk testpatrull inter
gröna Lund. Sid 1 av 2.
<<<  Till Innehåll

TText &  foto: © Frontface.se, Nikon P6000


Fyra norska skogstroll fick för sig att ta en rundtur på de nordiska tivoli som attraherat flest vanliga människor under årtionden:
Liseberg, Gröna Lund och Tivoli i Köpenhamn.

Nu var det alltså dags för Lilla Fanny, Dennis "The Boss", Cathrine och Big Mike att inta Grönan för att se vad huvudstadens stolthet står sig mot de andra.

Med VIP-band runt armen (tack till Grönan), kastade sig kvartetten ut bland karuseller och djupdykande bergbanor i ett hett Stockholm.

För att mjuka upp ansiktsmusklerna, inleddes det hela med Spegelsalen, där vi snart fick se trollens riktiga skepnader...

Kaffekoppen värmde sedan upp muskulaturen inför den betydligt vassare berg-
och dalbanan "Jetline", som även fick tuffingen
Dennis att dra efter andan-

Som en parantes kan nämnas att den sportiga trollpatrullen visade tefatsstora ögon när de såg alla småbarn med sockervadd i handen.
"är inte detta något som är utrotat än? vet inte alla hur dåligt det är med rent socker och att ungarna får sockerdropp efter en stund och bara blir gnälliga och trötta. Dags för Gröna Lung att avliva sockervadden. DET skulle ge högsta poäng hos oss..."

Vi på Frontface får nog hålla med de välutbildade skogstrollen.
Visst är det lite underligt att socker defortfarande år 2010
skall vara en "mutkolv" för barn på tivoli?
dags at ta ansvar inför det välkända problemet med övervikt hos barn och även barndiabetes och lägga krutet på vettigare försäljning:

Den som vågar gå i spetsen för ett sådant tänk, kommer så småningom att få mycket medial Goodwill för ett sådant agerande. Ett gratistips från Frontface.

Vi provade den riktigt goda Thaimaten.
Utvidga det tänket och låt de bleka och mjöliga pommes-frittarna sjunka i Djurgådskanalen.

 
 
<<<  Till Innehåll