Har Du Lyssnat På Emil Assergård? Annars är det dags NU! Live@Brygghuset

Helgens Höjdpunkt var spelningen med Emil Assergårdd och bandet Vansinnet i Bryggarsalen på Norrtullsgatan. Har varit ett fan av Emil Assergård ända sedan han släppte sin låt ”Jag Råkade Sälja Min Bäste Vån (för 500 spänn till djävulen). Emils texter är både finurliga och djupa. Spelningen var kanon med högsta stämning både på och framför scenen.
Rekommenderar att ni först lyssnar via Youtube… och gillar ni det, så köp en LP eller en CD, Emil Assergårdd är värd allt stöd och en ännu bredare fan-base. Han har låtar som kan bli svenska klassiker… om bara han får större medial backning. Tack Emil och bandet, en härlig afton!
Nederst finns några direkta länkar till låtar med Emil Assergård.

Foto: Peter Ortvik & Marie Johansson
Om du änu inte hittat fram till Emils låtar, så bjuder vi här på ett par direkta länkar:
Klä Av Mig
Jag Råkade Sälja Min Bästa Vän
Intima
Ego
Wuthout You

 

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/