Dröm eller mardröm? Läs Agneta Sjödins nya roman, så får du veta


En trevlig och intimt arrangerad bokrelease avhölls igår på krogen Mr French, Skeppsbrokajen i Stockholm. Det var programledaren och författaren Agneta Sjödin , som tillsammans med sitt förlag hade bokrelease och Tattinger-bubbel-mingel med en handfull inbjudna gäster. Att Steven Simmonds var kvällens DJ, förhöjde stämningen ytterligare. Vi fick höra många odödliga klassiker, som Shocking Blue med sin ”Venus” och andra hits som gjorde det svårt att stå stilla.

Romanen handlar om Helena (som av en händelse råkar vara Agnetas mellannamn) som arbetar som programledare på TV. Drama, relationer, konflikter och lite av vad Agneta redan skrivit om när ”metoo” slog till. Låter väl som ett bra bokval till allt mörkare höstkvällar?
Frontface önskar den vackra författaren all lycka till med lanseringen. Event: Petré Event.
Foto: Peter Ortvik.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/