Hetaste Grillfesten 2018 – Nu Är Det Stekta Fläsket Grillat

Papa Dee och Jessica Folcker

Vi på Frontface Magazine gjorde årets Grilldebut härom veckan. Mellan Josefinas och Junibacken hade arrangörerna av årets ”Grillfesten” slagit upp sitt evenemang under en stekhet lördag i Maj.  med Jeanette Höglund som ”avprickare”, hade Johan Carlén full koll på vila av hans inbjudna gäster som dök upp för att grillas på plats.
I Frontface bildgalleri här nedan, kan du steka ihop med väl inoljade och vinmarinerade VIP-are. Låt Spettet Rotera!
Jeanette Höglund och Johan Carlén Edward Bloom Edward Bloom och Johan Carlén. Göran JR Gabrielsson , Annika Dopping med team.
Joan Becker avec Thomas Hedengran Nils-Albert Eriksson med  Nils-Albert Eriksson Peter Birro Dave Nerge med Regeringen. Dave – een klassisk Rockikon från ”då”. Grabbarna som bara gleeeeed….. Papa Dee, alias Daniel Wahlgren med sin Wingman. SVT-profilen och kokboksförfattaren Jovan Radomir. Nathalie Noori med ”Robinson-Robban” Andersoon, nybliven ungkarl. Robban och medbrottsling marinerad sig väl… En grafiker och en Naprapat. Vad blir det? Kanske völbalanserade bilder? Robban Andersson har något bakom örat…kan det vara en räv? Nyttiga hörnet… UD-Patric Nilsson med bodyguard. ”Det här håller vi inom familjen”…sa hon… ”Robinson-Nic” med sitt palmhjärta… Team Rongedal, förstärkta med bl.a. Jessica Folcker. Så avslutar vi som vi började: från scenen. En RAW men knaperstekt  trio med Mårten Andersson till höger.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/