dBrand skäggar loss med vårfest i Arkaden

När Wonderland Event i veckan bjöd in till dBrands vårparty, stod ansiktsbehåringen (endast herrarnas) i centrum. Man lanserade en ”Beard-Grooming serie förm de som inte vill se ut som Tomtar eller Troll utan ha ett välstylat skägg och dito musche.

Som vanligt bjöds det generöst på vin, öl och små godbitar och Samsung lät oss testa nya ”socialmediavänliga” funktioner i senaste Galaxy G9 modellerna.

Trångt varmt och kul. DJ på plats och artistuppträdande på lilla scenen.
dBrand satsar alltid hårt på sin varumärkesimage, kanske skulle man vilja se litye mer av modesidan, inte endast kläder på galge utan en regelrätt ”floor-show”, där modeller/mannekänger tar sig genom lokalen och upp på scen, så vi fotografer kan få lite snygga modebilder att publicera?

På tal om fotografer: Denna kväll var Frontface förstärkt med fotograf Clas Lindstål, vars alster kan ses här nedan tillsammans med de sedvanliga från redaktör Ortvik.
      
Clas Lindstål

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/