Kosttillskott, god mat och hälsoprat under lanseringsparty

Alexander Erwiks team tog emot och gjorde kvällen till ett väl fungerande event i hälsoprodukters tecken.

Under eventet presenterades Kruth Series (Jörgen Kruth) och Bobbys beautyslim (Bobby Oduncus senaste produkt tillsammans med Better You. Sebastian Pisano höll en föreläsning på tema Naturen vet bäst. Kvällens officiella program leddes av Magnus Hedman. Den goda maten kom från Matapoteket, dessertkakan från Unbakery och Kombuchan är en produkt från Better You.
Här ses några välkända profiler som fastnade på Frontface filmremsa:
Sist att anlända av gästerna var Danny Saucedo, precis när vi höll på att packa ihop men visst han vi med en bild i farten.
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Bobby Oduncu och Danny Saucedo Jörgen Kruth med Magnus Hedman Shirley ClampAlexander Erwik Sofia Eng Kruthfyllda produkter… Jofamas VD Jan Elfström laddar inför matt-Vasan. Myshörnan Är detta toppen av Svriges Försvar?  Kruthfyllt förhållande, kan man tänka sig… Bobby med sina nya produkter. Jan Emanuel Johansson med vapendragare. Bägge i synbart god form. Kim Lindman med ögonsten. -Tänk GRÖNT! Mirre hjälper Tina Leijonberg att stretcha en smula. Och här stretchar de bägge sia leenden..en smula. Peter Englunds luva var på topp. Formbar, är det den baren ni hänger i för att behålla formen, grabbar? Fighting Spirit med Abgar Barsom och   Dogge Doggelito.Så avslutar vi med en helbild av Bobby & Danny. Låter som en 50-tals popduo men icke så…

 

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/