En Blå kokbok Med Mustasch – Anna Benson & Kända Män Kämpar Mot ProstataCancer

Subito bjöd in till Anna Bensons bokrelease av ”Blå Komboken”. Lokal var Pappersleverantören Antalis Showroom, Birger Jarlsgatan 23. Anna Benson har länge varit aktiv i kampen mot cancer.
I Blå kokboken delar 12 folkkära svenska män med sig av sina möten med sjukdomen. I intima porträtt får läsaren ta del av de medverkandes erfarenheter av cancer. De kan själva ha drabbats, eller så har en närstående blivit sjuk. För att lägga till något som står för det positiva och kärleksfulla i livet så delar männen också med sig av sina paradrecept och om sina tankar kring kost och hälsa. Det är ju ändå en kokbok!

– Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom med cirka 10 000 drabbade varje år. Genom åren i mitt arbete med kampen mot cancer fascineras jag av hur lite männen faktiskt pratar om detta, trots Mustaschkampen och andra kampanjer, säger författaren och entreprenören Anna Benson. Skulle fler män testa sig skulle vi drastiskt få ner antalet drabbade. Boken är ett sätt att lyfta frågan och jag hoppas att det gör att fler män faktiskt går och testar sig.

Medverkande i boken: Bert Karlsson, Börje Salming, David Hellenius, Edward Blom, Gabriel Forss, Ingvar Oldsberg, Oscar Zia, Patrik Sjöberg, Per Elofsson, Ralf Edström, Stefan Sauk och Özz Nûjen. 100 kronor per såld bok går oavkortat till Prostatacancerförbundet.
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi. Subitos Daniel Lindroth Med Anna Benson. Blå dryck till alla… Team Annika Jankell Mumsigt, för att hålla blåsockernivån stabil… Team Edward Blom Oscar Zia Göran Alfredsson, Thalia Ulrica Bengtsson med väninna The Hedengrans Peter Englund Ylva Nordin och Tina Leijonberg Caisa Ankarsparre imiterar en Pointer… Gabriel Forss och den alltid like dansante Tobbe Pamela Andersson Annika Ljungberg Välkomsttal av pappersleverantören Antalis  VD. Trångt, varmt och gemytligt Styrelseledamöter från Prostatacancerförbundet. Tamja Fylking Så blått man kan se, är det blott  ni här, på den här bilden.Snorbromsarnas IF…eller?

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/