Frontface Smygtittar på Nästa Säsongs Mode & Minglar loss på Sthlm Fashion District

Samtidigt som vi besökte Sko- och Väskmässan inne i Skohuset och Nackastrandsmässans lokaler, passade vi på att besöka ett par Show-rroms,  Jofama och Residus, för att smygtitta på vad som kommer att vara det hetaste under vår-sommar 2018.

Därefter laddade utställare och VIP-gäster för kl 18-minglet, där  det kunde väljas mellan Carbisk BBQ och Sushi-tallrik. Välkylt rosévin ackompanjerade och stämningen var uppknäppt. Två tjejer från Make Up Store Glitter-mejkade dessutom hugade gäster för lite extra Blink-Bling.
Att solen värmde gott från en blå himmel, gav en extra skön inramning till eftermiddagen. Salud!

Ankie Bagger modellade för oss och visade snygga snyggar Jafama-jackor ur den kollektion där de samarbetar med Efva Attling. Dessutom en snygg Trench ur Jofamas vanliga kollektion. Jofamas VD Jan Elfström med Ankie Bagger. Jofama ända hit. Snygga Elin Mohlander visar här upp två av de klänningar hon har i sin helt nya kollektion ur det egna märket Residus. Vissa utställare tjuvstartade med egna Showroom-Parties”. Här hälsar vi på hos Albertina Måhrbeck och hennes Wacoal team  visar var bubelskåpet skall stå. Stockholm Fashion Districts Helena Waker med kollegan nackastrandsmässans VD Marianne Wallberg och SFDs Helena Waker. God Caribbean BBQ Tre coola Flamingos… Bartenderna jobbade snabbt och fokuserat. Diana Nehard från Make Up Store bjöd hugade gäster på Glitter-Glam-detaljer. Kollegan Cornelia Ponce i liknande uppdrag. Tack för denna gång, trevligt arrangemang.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/