Frontface Testar Smart Ryggväska – DB Hugger Från Douchebags

Frontface har nyligen fått skott på en rymlig och stabil men ändå lätt ”foto-rygga”, godkänd av IATA som ”Carry-On luggage”. Vi beslöt oss att testa den för att se o känna om den fungerar lika bra som den ser ut.
Därför lät vi vår testpilot, hudvårds- och skönhetsredaktör (och bloggare på www.skindeepblogg.se) Nathalie prova den under en tuff testvecka.
Namnet på vår testprodukt är DB Hugger och kommer från Douchebags.com
Den modell vi testat rymmer 30 liter. Det finns även större modell på hela 60l.

Vi har även provat att proppa DB Hugger full med frysvaror och bära runt den i en och en halv timme en ljummen sommardag. Kylan hölls bra inne i väskan och inget hade börjat tina vid återkomsten till frysen.
DB Hugger har stabila blixtlås och kan lätt packas då den stora frontluckan öppnas i hel bågform, så att innehållet i det stora huvudfacket lätt kan kommas åt.
Det mindre toppfacket, som dessutom har ett litet dragkedjeförsett dokumentsfack i locket, passar väl för smartphones, solglasögon och andra mindre accessoarer.
Det finns även en väl skyddat laptop-ficka, som även naturligtvis tar din surfplatta och annat du vill skydda för både väder och åverkan.
Den skyddade ID-facket har plats för ett visitkort och är väl synligt om du skulle glömma din DB Hugger någonstans…men det gör du naturligtvis inte, eller hur?
Resultatet av testen visar på att DB Hugger fungerar bra på alla plan. Eftersom det inte är en skräddarsydd fotoväska, begränsas inte användningen av specifika kamera/objektivfack utan man packar efter eget huvud.
Konstruktionen känns gedigen och skyddar innehållet väl vid dålig väderlek.

Vår testpilot Nathalie har bara en liten önskan till nästa modell släpps:
”Kanske är jag lite benig över axlarna..men jag skulle gärna se lite kraftigare stoppningöver hela axelremmarna, då kan jag bära den dygnet runt…nästan.”

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/