Snyggt Som Sig Bör: Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017

”Skall det firas, så skall det firas ordentligt”. Så resonerade man när det nu var dags för 10-års jubileum för Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Lika bra att slå på stora trumman och ta Stadshusets Blå Hallen i besittning.  Så, precis som det sig bör i detta fall, var allt snyggt och elegant, naturligtvis även gäster och personal.
Vill du se vilka produkter som vann i de olika kategorierna, kan du följa länken HÄR och sedan klicka på ”Vinnare”.
Följ med Frontface reporter  och tillika Hudterapeut och Make-Up Artist Nathalie på en resa bland  dukade bord och välstylade gäster. Tack till Molino PR för inbjudan och assistans.
Emma Sjöberg-Wiklund var på plats med sin kollektion ”Emma S”.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Annika Jankell och Alexandra Pascalidou.Susanne Rydeström har här sällat sig till Annika Jankell och Alexandra PascalidouFrån Glossybox,  VD Victoria Senkpiel.Acadermia-mässans grundare och VD, Catarina Pap de Pestény.Christer Lindarw har efter sommaren premiär för den sista (?) After dark-showen på Oscarsteatern. Får ej missas…Jessica Almenäs med okänt innehåll. Här med Glossybox VD Victoria Senkpiel.Det växer..men Jessica skall inte ”slussa” förrän i Juli, så hur stor månde denna mage bli?Frontface Nathalie med SHR´s ordförande Annica Joensuu.Emma Sjöberg-Wiklund med sitt team för serien ”Emma S”.
En färgstark tjej ser minst lika bra ut som svart/vit.Kakan Hermansson ville att vi inte skulle äta kakan utan ha den kvar…Johanna Lind i läcker kreation.Kvällens jury.Nathalie med Catarina Pap de Pestény och Jessica S Kempe, chefredaktör för tidningen KosmetikNathalie och Jessica Almenäs.Team Björn Axén.Ellen Bergström och Stina Wolter
Ellen BergströmStina Wolter kan man höra varje vecka i SR, i programmet Karlavagnen.Stefan Lundström och Team ghd.Panos hade slitit sig från fotbollen och baddräkterna…och kanske kombinationen badbollarna och var på plats utan att stå off-side.Panos och Nathalie är gamla goda vänner.Hela Team Glossybox.Ingen Mello idag, Clara Henry?Bloggare och Make-Up Artist Linda Hellberg i kulört hår, med väninna.Therèse Lindgren-Skål, nu tar vi plats…vid bordet, alltså.Konferencier Daniel Paris med kollegan Niklas Berglind.
Daniel Paris och Jessica Almenäs skötte presentationerna av pristagarna med den äran.Blå Hallen i all sin prakt.-Nämen vilka tunga Goodie-Bags. Dessutom jämlikt, separat innehåll för henne och honom.
Så här imponerande såg killarnas Goodie-Bags innehåll ut. Vi tackar, bockar och bugar.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/