Make Up Stores vårvisning 2017 – del 1 av 2: The Party

foto: Annika Ljungberg och  Tina Leijonberg tog sig ton…

Make Up Store med Mika Liias i spetsen, visade med en inspirationsfylld trendvisning, vad som gäller under kommande säsong inom make upens föränderliga värld. Innan visningen festades det i showroomets  inre lokaler. Här är några bilder från detta uppknäppte party. Frontface återkommer med själva visningen i separat reportage. Inbjudan och ompysslande från Erwik Communication.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån Primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Ett av kvällens teman. -Hugg in! Frontface egen testpilot och redaktionella modell Berkeh kollar bubblande provrör. Blossom Tainton och Kayo Peter Siepen, som vanligt underklädd…hehehe. Och se här, en ensam liten vacker Timoteijblomma! Våren är på frammarsch. Peter Siepen strippar: Först åkte glasögonen av… -Vad? Varifrån kom den mammen? Tre sötnosar…  Molly Sylsjö, Annika Ljungberg och lite bakom, Tina Leijonberg.Tito Frez med Viktor Gullin till vänster. -Oj, fick jag en parfym? tackar! Peter ”The Diamond Dog Himself” Englund, hade för kvällen egen bodyguard.. -Men vänt, Nils-Alberta…var har ni champagneglasen? No bubbel, big trouble…Så skall det se ut, nu ser man att festen börjat.  Bland blommor och blad fann vi dessa smörblommor. Ett XLNT par, ända ut i hårtopparna. Mee XLNT Marc Linnér och Alinda Dallasanta.

-Ja tack!  Lars-Åke Wilhelmsson hade gett Babsan ledigt denna kväll. Mästerfrisör Roger Morgan med vän.

Själva Visningen kommer i ett separat reportage inom kort.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/