Vernissage på Fotografiska – Lumière: fantastisk mode/profil photoart av Patrick Demarchelier

Får Absolut Inte Missas”. Så har Frontface aldrig tidigare  recenserat en Vernissage eller annan utställning. Men, denna gång är vi mållösa inför de helt underbara fotoverk som igår afton presenterades på Fotografiska i Stockholm. Eventbyrån Spoilkoncepts Heléne Airijoki  guidade runt de stora visningsrummen, då vi kom en dryg timme efter alla andra (på grund av ett försenat event innan detta).

Det går aldrig att göre ett konstverk rättvisa med några dokumentationsbilder men vi vi ll ändå få dig som läsare, att upptäcka storheten i denna utställning och locka dig att spendera ett par timmar där den närmaste tiden. Följ med Frontface på en kreativ rundvandring. Välkommen till Patrick Demarcheliers vernissage av utställningen Lumière.Vår gamle designer.vän Pär Engsheden, var den förste vi sprang in i. Här med Malin Kaarle.
Jenny Alversjö Lia Boysen Isabel Adrian Camilla Thulin visade färg bland ala svartklädda denna kväll. Gisele Kate Moss Lauren Bacall Uma Thurman Keith Richards Christy T. Linda Evangelista

Vi hörde en noterbar kommentar från ett par tjejer som stod framför Gisele B´s bild:
”Men…var är killmodellerna..?”
Tja, en Schenkenbergare hade väl inte varit hel fel..eller? Tack för i afton.

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/