Peter Jezewski & Friends showade loss på Maximteatern. Trots titeln ”Rocken Tog Mitt Liv”, lever han väl.

Den gamle ”Bopparen” Peter Jezewski hade igår kvää smygpremiär för an skara inbjudna (tack Johan Carlén) till Maximteatern ibvid Karlaplan.
Med en skön gammal ”Jänkare” utanför entren och flera Raggarklädda herrar på plats, skapades den rätta stämningen redan i foajén.
Showen framfördes i två avdelningar, den första Akustisk, den andra elekrifierad. Dessvärr kunde vi inte stanna tills del 2 kom igång.
Peter, som är uppväxt i Hagsätra under det sprit- och haschångande 60- talet och 70-talets första år, hamnade tidigt i tvivelaktiga sammanhang och hade inte musiken funnits där som både räddningsplanka och dryckesorsak, hade nog hans öde sett annorlunda ut än idag.
Många kul anekdoter berättades mellan låtarna, kanske böandade någon av hans musikaliska medbrottslingar in lite väl mycket ”törstiga” kommentarer, som fick publiken att skruva på si.
Gillar du 50- och 60-tals låtar, kan detta vara något för just dig.
Nedan en serie bilder, både från scenen (foto Peter Ortvik) och ”Röda Mattan (foto Nicke Sabelström)

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Hur många vt att Peter började med blockflöjt? Frontface Chefredaktör Peter Ortvik med Johan ”Plexus” Oldenmark och hans bodyguard… Christer Ulfbåge är lätt i luvan… Annika körde lire Rednex-moves   i foajén. Z-TV är tillbaka…eller? Ni känner väl igen parhästarna från 80-talet… Björn Ericsson Eva Rusz och Micke Aringsjö. Annika Dopping Nyamko sabuni Lena Adelsson Komiker Kristoffer Appelquist och Tobias Persson. Ulricas sällskap var i hatten. Susie Päiverinta Nämen, är det inte Fråga Rock-Doktorn..? Abgar Barsom Eventarrangör Johan Carlén med Lina Elna

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/