Frontface Tomtenissor hjälper till med ”sista chansen” till Julklappsval – Snyggt, Gott & Skönt

julklappar_001När fantasin tryter, finns våra flitiga Tomtenissor till din hjälp att komplettera julklappslistan till ”den som har allt”.
Här nedan presenterar vi en rad klappvänliga ting vi under årets sista månader vara så pass bra, att vi är säkra på att du inte riskerar att mottagaren vill byta dem redan på Annandagen. Ett Trippel-Ho från oss alla till er alla.julklappar_002Det gäller att ha torrt på fötterna (i dubbel bemärkelse) när man skall kånka runt på julklappssäcken. Vi har gjort en snabbtest av dessa helt dundersköna, varma och vattentäta PowerWalkingskor från HALTI. Dessutom agerar det snygga mönstret även som reflexer, om duföredrar att PW:a efter mörkrets inbrott. Full poäng i testet. julklappar_003Rejält mönsterdjup, klarar besiktningen i flera år, även om du är ute och åker på en åker. julklappar_004Kanske är detta årets teknikjulklapp? julklappar_005Nikon har nyss släppt senaste versionen av sin 360-graders actionkamera. Du kommer att kunna se både var du har varit och vart du skall ta vägen. KeyMission 360 är en kamera som du kan fästa på kläderna eller utrustningen och som hjälper dig att fånga 360 grader av allt som händer omkring dig och dina vänner i dynamisk 4K UHD. Vattentät, stöttålig, köldtålig och dammtät – här har du en robust, pålitlig följeslagare för livets alla äventyr. Enda problemet är att…”You can run..but you can never hide…”.
Du kan se ytterligare info och videoklipp 360 HÄRmpx2Frontface hade nöjet att träffa Mette Picaut, vacker och rutinerad internationell modell med lång karriär bakom sig. Mette har tagit fram en egen serie hudvårdsprodukter, M Picaut,  som vi nu har haft möjlighet att prova en månad. Vår testpilot Berkeh, som kan ses i reportaget från Acadermia hudvårds- och skönhetsmässa HÄR, är mycket nöjd med produkterna.julklappar_007Läs mer om Mettes serie HÄR.

Image
Mette Picaut har som synes, haft många olika looks genom åren. Det enda som varit konstant och är så även nu, är hennes fina hud.

julklappar_008Ge kroppen en chans! Body Balm, Foot Balm och Body Oil från Naturativ. Efter både 7 km Powerwalk och ett styrkepass på gymmet, lät vi dessa tre återuppliva den stackars kroppen.. som faktiskt verkade småle och smila en smula. julklappar_009Ge bort en produktprenumeration, en slags ”Linas Matkasse för hud- o skönhetsvård. Finns för både män och kvinnor. Läs mer hos GLOSSYBOX. julklappar_010Riskerar du att hamna hos någon som tillagat en något trött Julskinka? Ingen fara, slå in dessa tre i ett paket, så livar du upp även den trkigaste skinkan (gäller dock eh den egen, där bak…). Hetare senap får leta efter. Men, varför leta? Den finns ju här…kommer rån Gogrilla (GorillaX). julklappar_011Från Oli Oli,  två olivolje-favoriter. Dels den röda  ”Rosso”, italiensk ekologisk Extra Virgin olja från Villa  Zottopera, med smak av gräs, ruccola och tomat. Dels även den ljusa ”Amtro-76”, en fruktig italiensk olja från Filippi & Martini med inslag av mandel och julklappar_012Stensåkra senap har blivit en tradition på Frontace Julbord. Detta är den klassiska julkorvsenapen, enligt våra smaklökar. julklappar_013Även Villa Zottoperas olivolja är en av favoriterna. Olivoljor är på ett sätt som vin. Karaktären kan anpassas till olika rätter, så att ha tre-fyra olika oljor (pepprig, fruktig, mandelton etc) är en god (ja, GOD idé) julklappar_014Glöm heller inte en god Balsamico. Här är de två vi gillade bäst under årets Food & Wine-mässa. julklappar_015Trött på ”tefloniga” stekpannor? Koikitchen har en riktigt häftig panna i stål som tål höga temperatiurer. Glöm inte oljan (dock ej olivolja, som inte tål höga temperaturer). julklappar_016 julklappar_017Även denna från KoiKitchen: Ibili Evolution traktörpanna. lite större än vanligt! Plats för mycket god mat och riktigt kraftig botten med 7mm gjuten aluminium som täckts med en stålplatta för induktion. 3-lagers titanbeläggning för bästa nonstick. glaslock ingår julklappar_018October Stockholm har en ny serie läppstift som vår modll Berkeh testade underLifestyle charity Day.
Har du hela serien hemma, så riskerar du aldrig en mismatch.julklappar_019En personlig julklapp är alltid välkommen. På Fotomässan hittade vi flera varianter, bland annat i snygg välinbunden ”kaffebordsdesign.  Vill ni hellre ha albumen helt digitala, rekommenderar vi nedanstående från jAlbum:

Läs mer om smarta jAlbum HÄR.
julklappar_020Ännu en personlig julklapp, kanske till någon i familjen som inte tycker att allt skall finnas i en apparat.
Dina foton kan bli snygga tavlor. Se bara till att ditt digitala original är  fotograferat i högsta upplösning som kameran kan ställas in i, vilket ger mest information i bilden = bästa slutresultat.julklappar_021”Solnedgång från Södra Teaterns champagnebar på 7:e våningen”. julklappar_022Efter allt kånkande, är Tomten värd en pilsner… men bara EN.Speciellt när det gäller denna fantastiska Bocköl på hela 12%. Systembolagerts centrallager att ca 400 st kvar, sedan är de slut för gott, så passa på och beställ några stycken till ”din” butik. Den heter ”Åbro Samma Claus”. Årets vinnare i Åbro hembrygdstävling.julklappar_023Efter allt detta gottiga, är det dags att börja träna igen, Beach-17 är inte så långt borta…..
Slarva inte med maten men om du råkar missa en enstaka måltid, kan du räddas av ett högkvalitativt
Vassleprotein. De du ser här, kommer från mm Sports.julklappar_024Viktigast av allt: -Ge bort många många kramar… de värmer bäst. God Jul!!!

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/