Frontface bevistar Galapremiär på Cirkus: Phantom Of The Opera

phop_013Långklänning och Smoking samt andra fashionabla outfits paraderade förbi på ”Blå Mattan” inför gårdagens Galapremiär av musikalen ”Phantom Of The Opera” i Cirkus lokaler ute på Djurgården i Stockholm.

Med Nöjesproducenten Vicky von der Lanchens assistans, kom även Drottning Silvia somhedersgäst och många andra celebriteter visade upp sina bästa sidor framför Frontface kamera, vilket kan beskådas i drygt 70 bilder här nedan.
Petré Event såg till att alla togs väl emot vid ankomsten.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
phop_001La´de´bubble… phop_002Manusförfattare till musikalen: James Hart

phop_004Mello-General Christer Björkman var naturligtvis på plats. phop_006Lena PHilipsson bar en läcker cerise kreation. phop_007 phop_008Lena Ph i snygg Phose… phop_009Peter Dalle såg avslappnad och harmonisk ut. phop_010Är det inte två violpastiller med Pia Johansson som FjäderBoa constrictor phop_012Med en röst man aldrig får nog av: Tommy Körberg. phop_014Team Lill-Babs drog in som en virvelvind. phop_015Barbro Svensson på catwalken… phop_016-Danger – Danger… phop_017Jonas Gardell höll låg profil, även en-face. phop_018Team Christine Meltzer, nästan allvarliga… phop_019Drottning Silvia anländer och tas emot av Vicky von der Lancken. phop_020Ett glatt återseende… phop_021 phop_022 phop_023Vicky von der Lancken, Drottning Silvia och Producent Bosse Anderssonphop_024 phop_025Drottning Silvia phop_026Stefan Sauk arbetar med musikalen Kinky Boots nere i Malmö, så till alla våra skånska läsare, missa inte chansen att se och höra Stefan i den föreställningen…phop_027Amelia Adamo med sin Italienare, den coole Lucio Benvenuto. phop_028 phop_029Anna Kinberg Batra och David Batra har bevistat flera musikaler den senaste veckan.phop_030 phop_031Thalias Göran Alfredsson. phop_032Helena Bergström och Molly Nutley. phop_033Andreas Lundstedt kör sin tuffa pose… phop_034… några sekunder, sedan sprack han upp i ett leende… phop_035Mästerimitatören Bosse Parnevik phop_036 phop_037Alexandra Charles och Bengt von Hoffsten. Alexandra höll modevisning för 1,6 milioners klubben kvällen innan i Auktionsverkets lokaler, där Frontface mode- och skönhetsredaktör Nathalie var en av modellerna.phop_038Filminstitutets Jan Göransson var redo med premiärbuketten. phop_039Fredrik Kempe och jurykollegorna i årets ”Idol”, har hittills gjort ett bra jobb i sina val men nu rasar väl allt när tittarna skall bestämma framöver… phop_040Lars-Åke Wilhelmsson lämnade Babsan hemma och tog med en manlig vän istället. phop_041Charlotte Perrelli med sin hunk Anders Jensen. phop_042Snyggt par eller hur? phop_043Charlotte Perrelli bär här en Lars Wallin. phop_044Maestro Joe Labero fötrollade hela pressuppbådet… phop_045-Alltid den senaste flugan… phop_046Rennie Mirro får väl anses vara bagare till den bulle som finns i ugnen… phop_047Rennie Mirro med kollega och vapendragare Karl Dyall, alltid lika ung sedan 90-talet… phop_048Stil på både utsida och insida – Karl Dyall. phop_049Kristin Kaspersen phop_050Steffo Törnquist haltade lätt. För mycket dans? Frugan Caroline är alltid ett gott stöd. phop_051-Wargen kommer, Wargen kommer…  Bert-Åke, alltså…phop_052”True Elegance”…Maria Lundqvist med stöttepelare… phop_053Partklubben Nilla slåt till med full bubbelkraft… phop_054Pernilla Wahlgren, en av de få som vågar bli plåtad med bubbelglas i handen. Friskt o fläktigt. phop_055Per Andersson upptäckte att fotografen inte hade någon filmrulle i kameran… phop_056 phop_057Ahhh, ”Dr” Dan Ekborg gjorde ett av sina cell-synta nedslag, här med söta frun Emma. phop_058-Doktor Ekborg till Akutintaget! Akut intag av bubblande dryck, alltså…phop_058bMorgan Alling phop_059Ulla Skoog mörkade sin närvaro. phop_060Annelie Alhanko phop_061Aftonens ”Femme Fatales”, Cathrine Hardenborg och blond medbrottsling. phop_062 phop_063 phop_064 phop_065 phop_066Lena Ahlström med väninna. phop_067 phop_068John Houdi phop_069 phop_070Chefen står naturligtvis främst… phop_072Vi höll inte på att känna igen Kenny Solomon, han hade ju inte bar överkropp denna kväll.
phop_073 phop_074

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/