ZERO Halliburton – Läckraste väskkollektionen på mässan – Den du vill resa långt med…

Vintage_HalliburtonPå Sko/Väskmässan i Factory Nacka Strand förra veckan, bromsade vi in med skriande gummisulor framför montern hos Jac Fridman AB, som har agenturen för amerikanska väskmärket Halliburton. Redan 1938 tillverkade företaget sina första aluminiumväskor, då för chefen Erie P. Halliburtons personliga användande. Den vridstyva, hållbara, dammsäkra och smutsresistenta konstruktionen har idag ,ånga likheter med originalet men design och detaljer har naturligtvis följt med in i nutiden.
Dessutom gör de fyra hjulen att man helt körkortslöst kan framföra snyggingarna helt säkert inne i stressade avgångshallar.
Frontface Magazines reportageteam föll pladask (medan väskorna tryggt stod kvar) för den nya linjen och känslan att hantera dessa väskor är som att köra en Rolls i ett land fullt av Fiat…vi kan inte låta bli att visa dessa skönheter här. Vi måste självklart etablera en klar och tydlig önskelinje till Tomten i år…

SAMSUNG CSC
Den mindre modell vi här presenterar i bild, är en ”carry-on” modell. ZERO Halliburton finns ända upp till ”full-size”.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/