Taco-Party i Volvo Showroom

Volvo_003Mitt under brinnande Eurovision-festiviteterna i Kungsträdgården, avhölls ett eventparty inne i Volvo Showroom, som ju är granne med Eurovillage. Alla barn, små som stora, fickpopcorn i entré och sedan vankades det en Taco-buffé a la Santa Maria.

mello-Victoria rev av ett par låtar, bland annat sin ”save Me”, det lottades ut Eurovisionbiljetter, varav ”Snygg-Snickar-Matte” vann ett par. Naturligtvis fick alla gäster provsitta och leka med Volvos senaste bilmodeller och hade man tur, kunde man bli ommålad i både ansikte och på armarna. Bakom event och invitationer, stod Petré Event.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, det är själva grundidén med Frontface Magazine.
Volvo_001Justin och Figaro regerade/ägde… Volvo_002Mr Cool, Gert Fylking. Volvo_004Kanske skaffa en Volvo till Hollywood? Volvo_005-Det var inte igår…alla tre Bröderna Herrey.   Volvo_007Richard, Louis och Per Herrey. Volvo_008Volvo_006Hasse Aro med dotter. Volvo_009Annika Duckmark Volvo_010Är det fråga Bildoktorn den här gången? Har ni blandat ihop programmen?  Volvo_012 Volvo_013 Volvo_014Effektiva och trevliga bartenders. Volvo_015-Om blickar kunde bitas…. Kenny Solomons lilla voffsing ser helt galen ut. Men i själva verket var den både snäll, söt och gosig. Volvo_016Hugg in, sedan är det bara att skölja ned den heta salsan. Volvo_017Johan Petré med Volvo-teamet. Volvo ShowroomsRebecca Gedda och Catarina Falkenström flankerar.

Volvo_018Petrés hjärntrust, Linda Persson och Sofia Jakobsson. Volvo_019En klassiker: Volvo Amazon. Kanske världens hållbaraste bil någonsin? Volvo_020”Save Me”, sjöng Wiktoria redan i Mello i år. Så även här. Volvo_021 Volvo_022Sedan lottades det ut några biljetter til Eurovision-finalen. Se de glada vinnarnas leenden. Volvo_023-Den här skulle jag kunna tänka mig! Sara från Karlstad blev lite småkär i denna XC90. Volvo_024 Volvo_025Tjejer och bilar har alltid varit en säljande combo eller vad säger Du, Tanja Fylking (till höger.. Volvo_026Lite mer ”Idolbilder” på Wiktoria, som är en härligt positiv ocg skön tjej, Volvo_027Frontface Nagazine önskar henne lycka till med karriären. Volvo_028 Volvo_029Johan Petré kunde inte hålla sig borta från vår lilla fotosession…vi förstår. Volvo_030 Volvo_031Åh, mitt under mate, vi skall inte störa…”klick”. Volvo_033Thomas Hedengran och Gert Fylking agerar Volvo-guards åt Johan Petré. Volvo_034-Bra där! Om ni frågar doktorn, så ordinerar hen säkert relax/vila. Volvo_035Big Björn vilade sina 47:or efter en långrunda mellan Popcorn, Tacos, fiskdamm med mera. Volvo_036Detta blir originalet, en kopia hänger på Nationalmuseum… Volvo_037-Vill du måla din kamera????  -Njae, inte just i år… Volvo_038Volvoteamet visar upp årets ”Shades”. Köp ett par solglasögon och du får en bil på köpet…eller inte.

Volvo_039-När du blir 18, ja DÅ får vi se….. Tanja Fylkinglovar och lovar… Volvo_040Team Duckmark. Volvo_041Team Hedengran. Volvo_042Team ”Vad är det i popcorn-kartongen?” Volvo_043Team Thomas Forgdö. Volvo_044Förvånad? Jag också.. Volvo_045Om du inte hann med att se förra bilden, här är Team Volvo-personal.

Volvo_046Skönheten kommer ju innifrå, säger Bildoktor´n… Volvo_047Var det allt man fick för pengarna? Volvo_048Om hälften vore nog… så skulle detta räcka. Volvo_049Safety First! Undrar om de hade kondomer… eller räckte det med krockkuddar? Volvo_050Avslutningsvis: Le Piece de Resistance. Volvo Amazon, tillverkades mellan 1956 och 1970.
Frontface chefred har själv ägt en midnattsblå pärla något senare.
Tack för oss, nu skall vi ”Volvo”, alltså ”Jag rullar”.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/