Nya artister med Michael Fannon i spetsen under Starlabs showcase på Café O.

Musikplattformen STARLAB ockuperade scenen på Café Opera igår torsdag.
En handfull relativt nya artister / akter uppträdde med ett par låtar var. Kvalitén var blandad, med toppar som de klart färdiga artisterna Michael Fannon och Sara Sangfelt.Starlab_020Kvällen var trivsam, Daniel Paris agerade konferencier och lokalen var fullsatt med fans och ”närmast sörjande. Hade det dessutom funnits ljussättare som inte dränkt artisterna i magenta och blått, hade nog det sammanfattande intrycket blivit ännu högre.  Tack till Peter från STARLAB för inbjudan.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, det är själva idén med Frontface Magazine.Starlab_001Daniel Paris Starlab_002Keyra Starlab_003 Starlab_004 Starlab_005Ambition 17 Starlab_006 Starlab_007Sara Sangfelt Starlab_008 Starlab_009Grymt färgstark gitarrist Starlab_010Alexander Vasiliou Starlab_011 Starlab_012Bella och Filippa har talang. Starlab_013 Starlab_014Huvudattarktionen Michael Fannon bjöd på ett proffsigt och konditionskrävande framträdande. Starlab_015 Starlab_016 Starlab_017 Starlab_018Tack o bock, bra jobbat. Starlab_019Ett välfyllt Café Opera.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/