På lördag smäller Motown-musikalkaramellen av ett fyrverkeri på Berns: Här är för-vallningen.

Motown_001bFörväntningarna är höga inför premiären kommande lördag. En Premiär med själ och toner från det klassiska musikimperiet Tamla Motown. Man kommer att kunna följa med ändra från tiden innan hitsen radades upp, då gospel, blues och jazz banade väg för den plattform som med odödliga artister, exempelvis, Aretha Franklin, Marvin Gaye, James Brown, Surpremes och många fler, för evigt skrivit in sig i musikhistorien.

I morse träffade Frontface hela ensemblen på Berns, där föreställningen skall spelas. I spetsen fanns våra gamla goda vänner, Kayo, Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker. Kayo håller på att vila upp sig efter en tids sjukdom/behandling, så i början av showperioden, kommer ”syster” Jessica Folcker att axla hennes Motown-mantel med den äran.
Manus,regi och idé:Robert Dröse.  Producent:Anna Norberg och i ensemblen ingår även Anders Bertilsson,  Anja Björck,
Bill Sundberg, Caroline Kuhmunen, Maria Franzén, Olle Hammar och Simon Lingmerth.
Motown_001Motown_002R U ready? Motown_003Kayo Motown_004Gladys del Pilar Motown_005Blossom Tainton Motown_006Jessica Folcker Motown_007Hela Gänget. Det svänger redan här… Motown_009 Motown_010 Vi återkommer med reportage från Galapremiären, tills dess, gör en blyertsmarkering i hjärnan för biljettbokning…
Motown_008– WE WANT YOU!!!

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/