Filmpremiär: SOUTHPAW, boxningsdrama med Jake Gyllenthaal och Forest Whitaker

South_001aSouthpaw (innebär att boxaren går med höger fot och höger hand först under fighter) är som film ömsom vin, ömsom vatten. Huvudrollsinnehavaren Jake Gyllenthaal gör en mycket stark prestation, han balanserar på yttersta kanterna på ett både förvirrat och dynamiskt sätt, samt imponerar rent fysiskt. Forest Whitaker är…Forest Whikaer, som man lärt sig äöska. Dock tycks alla hans rollefigurer vara ytterst nära besläktade. och kan efter alla filmer kännas som en och samma mångsysslare. Filmen i sig själv, har man sett många gånger, inte minst i skepnaden av Rocky (fast med en oväntad twist). Visst skulle det vara ännu mer intressant att se denna film i en version gjord av en europeisk regissör i sadeln, så man slipper den moderna urbana Vilda Västern-stilen, som alltid tycks vara grunden i alla amerikansk-producerade filmer…med tillhörande seriefigursslut. Filmen ”Southpar” får FFF av Frontface Magazine, medan Jake Gyllenthaal får FFFF för sin insats. Till skillnad från adra recensioner, vill vi vara ytterst noga att inte ”spoila” vad i stotyn som skiljer den här filmen från andra boxningsfilmer i samma genre, så våra läppar är förseglade…

VIP-premiären på biograf Park i Stockholm, fick fint och skönt sommarväder, vilket man denna sommar är ytterst tacksam för, då det är trist att plåta gäster i regnkläder och paraplyn. Av just den orsaken beslöt vi oss att för första gången fotografera helt utan blixtupplättning, bära eller brista. Bilderna blir därför mycket mjukare och mer skuggrika men om man inte testar, får man aldrig veta… Den röda mattans färger gav visst genomslag, vilket är bra att få känna på. Tack till Johan Carlén för eventinbjudan.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Vi vill ha all trafik till oss, det är hela idén med Frontface Magazine.
South_004aMartin Melin med Johan Carlén. South_005a South_006aRegina Lund har själv gått en tuff fight…mot sjukdom. Hon vann på poäng efter många ronder.South_008aAnders Östman o Gustaf Kolbe. South_009a South_010aMikael Arinsjö med Carina Berenkranz. South_011aPernilla Barszuk med sonen Erik. South_012aJan-Emanuel Johansson posar. South_014aMikael Spreitz  med Johan Viktor.South_015aFärjan-Håkan o SubeideZimsek South_016aEric med CIA agent South_017a South_018aMagnus Roosman  med teanSouth_019aTeam Börje Salming med coach Pia.South_020aTina Leijonberg med sonen Theo.South_021aTeam Christer Gustafsson South_023aRoger Zapfe och Malin. South_024a South_026a South_027aMaria Akraka South_028aJohan Becker South_029aPaulina Brodd, Alexander Dahlbacka. South_030aMy Martens och Micaela Lövgren. South_031aHannah Graaf till höger, men Linda Larsson.South_032a-Clinch..BREAK!!! Cathrine HardenborgSouth_033aPierre Dahl South_035a South_036aLars Wallin och Jamie Meyer. South_037aChamp George Scott South_038aBobby Oduncu  South_039aJohn Houdi South_040aAnna Benson till höger med Susanne Speeer NederSouth_041aShire  RagheSouth_042aJennifer Lopez med Raffe. South_043aTeam Caisa Ahlroth. South_044a South_045aPeter Jezewski och Dennis Quintero.South_046a South_047aErik Linder med Michelle Kallin.South_048aSkönblommande Timoteijer… South_049a  South_051aNick Söderblom & partnern Malin Dahlgren.South_052aAla Abasi South_053aTone Bernadotte Oppenstam South_054a South_055aHelena Ahlson och Adriana Kuhl posar snyggt. South_056aSouth_003aDolly Style South_057aAngela Monroe och Naprapat Daniel lagerborn.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/