Glöggfest med lansering av PartyMobilen, en söt liten rackare för små samtal…

PartyM_012Camilla ”Violpastillen” Wikström med vapendragare testar närkontakt av den milda grad.

Med risk för att blanda ihop plastkorten med mobiltelefonen, samlades en skara inbjudna gäster på Society Club för att mingla, pepparkaksfrossa och glögga till ett sammanhållande tema: -Lansering av en pytteliten mobiltelefon, som lämpar sig för att följa med ut på fester, barrundor och alla andra tillfällen där storleken har omvänd betydelse, samt där ägaren har tillräckligt självförtroende för att inte behöva leva siames med en smartphone i alla lägen. Bakom (och framför) eventet stod eventualisten Johan Carlén.

Alla intressanta detajer om själva produkten, finner du via länken längst ned här i reportaget. Nu är det dags att följa med Frontface på glöggfesten.
SAMSUNG CSCPytte-pytte… PartyM_007Janne Schaffer kanske dessutom kan använda Partymobilen som plektrum? PartyM_009Legend Schaffer med Legend Ulander (Hockey-Mats) PartyM_010Anna Benson och mobil kompis. PartyM_016-Leif, det ringer i din partymobil! PartyM_017-Hallå, det är Leif Schulman, med Ann Schulman som bisittare…. PartyM_018Toril Tee och Nathalie Ortvik ser ut att ha hitta partyt i mobilen. PartyM_021Caisa Ahlroth flankeras av ytterligare två glada mobilister. Lina Bäcklund och Pernilla Pramberg !PartyM_023Nathalie och Toril omringades av pratsugna herrar, här utan Sim-kort. -Vem skall sim-ma? frågade Christer Gustafsson.
Anders Lettström till vänster vet svaret…PartyM_025Björn Ericsson lät frugan få ett nummer…inslaget på sin Partymobil. PartyM_026Javisst ja, det var ju glöggfest. Skål då, tjejer. PartyM_029Fler legender dök upp, här Dan Hylander med gemål. PartyM_030Ni minns väl klassikern ”Skuggor i Skymningen”? En av Dans största och bästa låtar. PartyM_031Fröken Ferm och redaktör Brising…eller Jackie och Ola, som vi brukar säga. PartyM_032-Va? Får vi också vara med på bild? Undrade Sara Nyström.PartyM_033Så seriösa ni ser ut! PartyM_035Men när Gert Fylking började killa tjejerna i midjan, kunde de inte hålla masken längre… PartyM_037Denne man är inte längre Efterlyst. Nu är han ”bara” Hasse Aro på 4:an”. PartyM_039Herr Fylking, Herr Persson och Herr Aro.PartyM_042Med hjärtat på rätta stället: Denise Lopez och kompis. Plus två små söta..partymobiler. (Nej, menade inte er, tjejer). PartyM_044Den röde Tomten är eventarrangör Johan Carlé och bredvid honom sitter Peter som har agenturen för Partymobilen. PartyM_046Så avslutar vi med att tacka tre tålmodiga Glöggtenders. Tack!

Mer info om själva Partymobilen, finner du HÄR.
Pris: 399:-
I Sverige fungerar den med de flesta svenska operatörer, såsom Tele2, Comviq, Telenor, men tyvärr verkar Partymobilen inte lira så bra med Telia och givetvis fungerar det inte med operatören 3, eftersom dom inte har ett GSM nät!

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/