Mängder av Kropp-kakor för de Fitnessugna på välarrangerad Fitnessgala i Globen

 

Fitness_046
Ett regnigt Stockholm björ in till en inomhusaktiv lördag i Globen, där Fitnessgalan dragit in i både själva Globen, samt i Annexet.
Under en ”power-walk på över sex timmar, tog sig Frontface egen träningsguru runt och träffade ett antal profiler, snyggingar och
andra intressanta filurer med många träningstimmar bakom sig. Följ med på en kortare version av rundgången ochinsup lite inspiration
till ditt nästa träningspass…det vill säga IDAG (eller hur?).
Fitness_001Översikt över mässhallen. Fitness_002Till vänster i bild ses scenens placering, där aktiviterna avlöste varandra i rask takt. Fitness_003Pressansvarige Johan Carlén till höger, här med Galans General, Binais Begović.,
även känd som en något mindre civilicerad varelse, Wolf i Gladiatorerna. Fitness_004En annan filur från samma ”Zoo”, är ”PanZar”, som promotade ”Crossfit Boot Camp” och  naturligvis även sig själv.Fitness_005Ett litet lyft visade att… Fitness_006…det inte växer mossa på Panzar… Fitness_007Så, om du törs (med tanke på alla regelbrott Panzar begår i Gladiatorerna), mönstra på Crossfit Boot Camp
och ta en riktig dust med lägrets ”Drill sergeant” .Fitness_008Visst har han intagit en klassisk ”Arnold-Pose”? Fitness_009Ja tack, visst behöver vi energi för att orka trycka ned kamerans slutarknapp… Fitness_010En ”gammal” god profil i gott skick, Matte Andersson med supporting Team. Fitness_011Vi fick hela Budo & fitness Team att ta posto framför sin ytterst välbesökta monter.  Big Hayes tog pole position och visade var skåpet
(eller burkarna) skall stå…Fitness_012Även junioteamet var på hugget: Zacharias Dahl-Skytthammar, Cassandra Dahl-Skytthammar och kompis. Fitness_013Big Hayes har alltid händerna fulla…rent metaforiskt, alltså… Fitness_014”Har Du Press-leg, annars kommer du inte in här…”
Ha, nä så farligt var det inte men visst ser grabbarna rätt salta ut?Fitness_015Roy Hanssont, stuntman och skådis, var en trevlig prick och ytterst tillmötesgående. Fitness_016…liksom  Daniel ”Beast” Atterhagen, det senaste Gladiatortillskottet, 115 kg stenhård. Besten jobbade i SKIN´s monter, där specialmaterialet i kläderna utlovar yppersta funktion i alla träningssituationer. Skin är från Australien. The Beast kom nog från ett bestialiskt effektivt gym. Fitness_018Finns även i denna färgcombo. The Beast finns bara i en färg…tror vi… Fitness_019Fotokollegorna Raimo Gedda och hans bättre hälft tog en krampaus. Fitness_020Alex, en av de tävlande i Man Fysik över 185 cm. Fitness_021Han har naturligtvis redan passerat Beach 2014 med råge och därtill…  HAR DU? Fitness_022En hjältemodig Pressansvarig Johan Carlén tog sig an ”Hero”, som med sin tröja visade att han hade den bättre kroppen.
Tur att tröjan satt på, annars hade vi satt en slant på Johan…Fitness_023Roddy ”Hero” Benjaminson hade inga svårare kamper denna dag, troligen endast den mot hunger…eventuellt. Fitness_024Många hästar att tygla men det såg ut att fungera bra för Sör James och hans ”body-guard”.Fitness_025”Vi tolererar inga släggprodukter..eh…slaggprodukter, menar vi…inom X3m training. Fitness_026En laginsats lönar sig alltid.
Prova på X3m-training ocg 4-hjuls Safari. Känner ni igen ex-Gladiatorn Python? Dock ej från Orminge.Fitness_027tre tjejer som levde på hoppet. Fitness_028Man bör nog vara lite försiktig i början, så inte hopp blir till flopp. Fitness_029Fotografen gick i däck och fick denna något övergrova motivbild. Fitness_030Ett nytt sätt att trna squats/knäböj med egen kroppsvikt. Banden man står på, står inte stilla, så det krävs en ordentlig combo
av core, ben, rygg och posturalpositionering för att klara detta. Verkade mycket intressant, speciellt för de som inte bör belasta
med vikter uppe på axlarna (och det är ju egentligen de flesta…)Fitness_031Säg ett problem som inte en enkel biceps-pose kan fixa?
Teamet i BMR-montern tog sitt arbete med glimten i armarna.Fitness_032BMR-Angels lockade till storköp, för vem vågade säge ”inte mer”, när de fyllde påsarna. Fitness_033Närkamp med änglar kan aldrig vinnas av en annan jävel. Fitness_034Välfyllda hyllor…tornade uppsig bakom tjejrna. Fitness_035Stålmannen lyste med sin frånvaro men istället minglade vi in oss med Iron Man redaktionen och fick med oss de senaste numren,
som vi skall läsa så snart vi avslutat det här reportaget.Fitness_036Eurosport hade egen monter i Annexet, där man kan säga att de var ute och cyklade…fast på ett positivt sätt.
Dock är det för lätt att komma in på andra företeelser som visar sig vara positiva, när det gäller cykelsporten men dit skall vi inte gå.Fitness_037Är det en brytdansare? Är det ett flygplan? Nej, det är en… Fitness_038Glad Banan, vid namnet Sean.  Sean Banan hälsade på en kompis som ställde ut i Annextes hall. Musiken kan ibland diskuteras men Sean Banan är en riktigt skön snubbe med 101% glimt i bägge ögonen.Fitness_039När man tröttnat på vanliga armhävningar…

Nedan: Scenen intogs avdenna trio som gav oss kombinationen boxning/aerobics.Fitness_040 Fitness_041 Fitness_042 Fitness_043
Fitness_044Stuntman Roy med sin main squeeze höll till inne i GV varuhusets monter, där vi även fann en gammal samarbetspartner, Henrik Eiselt. Fitness_045Vi fick en lektion i väl genomtänkt kettle-bell träning (KettleWorx) av PT Linda Json (se även vinjettbilden).Fitness_047Inne i tävlingshallen ramlade vi över Martin Björk och K-1:aren Rickard Nordstrand i full frihet. Fitness_048Sedan började scenen fyllas av de tävlande, alla i minst sagt god form. Det var befriande att slippa se de typiska  överdimensionerade
muskelmassor som brukar känneteckna de rena bodybuildingtävlingarna, där det inte enbart är havregryn i botten.Fitness_049Symmetriska och med snygga linjer, även om killen till vänster glömt att lägga ned TV-apparaterna. Fitness_050Full line-up. Det var många tjejer i publiken… Fitness_051Lite smyg-rygg. Fitness_052Ja tack, vi provsmakar gärna. Mmmm…den med mint var klart godast. Fitness_053Snyggaste klädkollektionen kom från Six-Deuce. Fitness_054Eller hur? Fitness_055Färgval. Fitness_056I ett diskret hörn hittade vi Frisör-Bobby Oduncu och naturbarnet Samir Jr Badran som chillade. Fitness_057Samir var ju en glad prick i Paradise Hotel, kanske i en lätt förvirrad roll? Fitness_058Bobby, i god form. Fitness_059Bobby ville hälsa på i Iron Mans monter, där vi matchade ihop det med Julia eliasson.Fitness_060Bobby har många kusiner. Favoritkusinen sålde ”Success 01” T-shirts, så killarna hoppade in och assisterade.

Nedan:
Om man varit koreograf åt stora internationella musikstjärnor, är steget inte så långt till att skapa ehna plattformar som appellerar till fitnessutövare.Fitness_061 Fitness_062 Fitness_063 Fitness_064 Fitness_065
Fitness_066
Grabbar, ni kan koppla av nu, reportaget är klart…Fitness_067Sean Banan, du kan koppla ned nu, vi är klara…

Tack från Globen, vi ses väl nästa år?

Text & fotos: © Peter Ortvik, Frontface Magazine.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/