Ingen skörbjugg på The Reefs
dignande fruktbord. Sid 1 av 2.
<<<  Till Innehåll

Foto och på plats-reporter: Daniel Eliasson, Spotpix.se, Nikon D3s   Event: Bindefeld AB.

Årets event på the Reef i Fredrikshavn, arrangerad av  Bindefeld AB tillsammans med Stena Line, var riktigt bra där stämningen var på topp bland deltagarna. Fantastisk mat, tropiska badupplevelser, bubblor i både poolen och i glasen varvat med salsa, flamenco och karibisk dans var en upplevelse utöver det vanliga. Årets the Reef –invigning hade ca 200 gäster och bland dem fanns kändisar som dansaren Karl Dyall, sångerskan och författaren Anna Book, Lasse Kronér, fantastiskt vackra och exotiska Caroline Wennergren, nu aktuell med sitt nya album Drop Me off in Harlem.

Josefine Crawford tillsammans med pojkvännen Martin Aliaga (skådespelare från b.l.a. Beck & Johan Falk) och deras gemensamme son Charlie. 

Miljardärskan Wonna I de Jong kom tillsammans med sonen och barnbarnen och hennes motto i livet är att rikedom skapas av att man gör allting själv. Ägarinnan av  Yxtaholms slott har gjort stora klipp på fastighetsaffärer. Men mest av allt önskar hon sig en man.

Sussie från Lili & Sussie tog med barnen på piratäventyret tillsammans med piraterna. 

Eddie Raza, tjejerna från Love Generation, Blossom Tainton, Karina Ljungdahl, och Ayesha var andra personligheter som var med på festligheterna. 

Vi gick ombord på katamaranbåten i Göteborg där vi mötte upp deltagarna från Stockholm som åkt tåget ner. Väl på plats bjöds det på goda välkomstdrinkar, underhållning för barnen i form av piratäventyr, fantastiskt goda räkmackor, frukt o grönt, samt annat smått o gott på vägen till Danmark. 

När vi väl kom fram vid The Reef i Fredrikshavn bjöds det på färska frukter och drinkar gjorda på exotiska frukter. 

Fortsättning på nästa sida .

På bilderna kan du se:
Anna Book
caroline Wennergren,
Micael Bindefeld.

 

 
<<<  Till Innehåll           Fortsätning på nästa sida>>>>>