Fotografen i Focus: <<<  Till Innehåll

Foto  Linnea Frank.

Frontface serie om intressanta
fotografer fort-
sätter, denna gång med nio bidreg från Linnea Frank.
.
 
Av en slump fann vi en otroligt dynamisk porträttbild av en tjej på facebook. När vi sökte på fotografens namn, Linnea Frank, visade det sig vara hennes syster, Deniz, som hon plåtat. Efter att ha gått igenom Linneas hemsida, var vi helt eniga om att vi måste få med henne i den här reportageserien. Så här berättar Linnea om sig själv:

"Jag bor centralt i Stockholm, invid Odenplan och har min studio i Hammarby Sjöstad Har hunnit bli 23 år så här långt.
Jag plåtar med en Canon 5d mark 2 och har
studioutrustning från Elinchrom

Vad som får mig att "ticka"? Människor som har något speciellt och inspirerar mig medan jag fotar är oslagbart. När någon helt enkelt bara blir så sjukt klockren på bild, då vill man aldrig sluta ta bilder! Att sedan sitta och retuschera nattetid med grym musik på högsta volym, får alltid min kreativitet att flöda! 
När det kommer till att jag själv från min syn ska välja ut mina bästa bilder så blir det många svart vita bilder. Jag totalt älskar bilder i svart vitt, de kan framföra sådant djup och känsla. Jag gillar det! Min dröm är att ha min egna utställning och att folk faktiskt skulle kunna tänka sig att köpa en tavla och hänga upp hemma! "  Maila Linnea HÄR!

Linnea gör sig lika bra framför som bakom kameran...
Här är Linneas nio egna favoriter. Klicka på bilden för att nå galleriet
<<<  Till Innehåll