Vårens IT-nyheter på Technordic,
ett avslappnat mässkoncept i Kista
<<<  Till Innehåll

Foto / Fotomontage:  Frontface.se  Nikon P6000.  Eventarrangör: Joachim Davidsson och Bessie Lin.


Strax bakom den ny-
byggda delen av kista Centrum utanför Stockholm, ligger ett konferenscentrum med namnet kista Entré- Där hölls i veckan en återförsäljarmässa i IT-
branschen, med ett urval av de ledande namnen. Technordic, som arrangerade evenemanget, bjöd inte bara på ett perfekt avmätt och avslappnat program utan även en god och lunch med intressant tillfälle till nätverkande och mingel.

Alla vi som deltog, fick dessutom ett formulär med "20 frågor" som vi skulle klura ut svaren på genom att ta oss igenom utställarnas montrar och finna svaren bland deras produkter och tjänster.
Fina priser utlovades och kronan på verket var en "All In One-dator" från Msi. denna pärla är av allra senaste modell, en "Wind Top AE2400", med pekskärm och en mängd finesser som du kan läsa mer om HÄR.

Arrangörsansvareige Joachim Davidsson och hans högra hand Bessie Lin smög runt och tog hand om oss alla pp bästa sätt.
Vi fick även flera intressanta föredrag från scenen, bland annat från Mr Shailesh Mecwan, Cyberoam, som gav oss en inblick i vilka nya säkerhets-
hot som finns inom IT och hur de kan lösas.

Sist i raden av program punkter, var prisutdel-ningen till de som klarat av frågesporten.
Närmast scenen satt Frontface chefredaktör Peter och fotografera-de varje vinnare med pris och sponsor. När det var dags att ta fram vinnaren av den fina Msi-datorn, satt Peter med kameran i högsta hugg. Namnet ropades ut men ingen kom fram på en gång, så namnet ropades ut igen. Först DÅ uppfattade Peter att..."Men, va? Det är ju JAG som vunnit..."

Omtumlad och chockad fick chefredaktör Ortvik lägga ifrån sig kameran och ta emot priset, "helt overkligt" kände Peter, som aldrig vunnit något tidigare i sitt liv.
Bilder:
1. Thomas Zaatman från Msi berättar om den nya produktlinjen, som han tillsammans med norra Europas marknadsansvarige Miro Novosel sedan visade i montern.
2. Även Asus visade upp sina bästa sidor, här med Vivan Kuo .
3 & 4. Centh Lejonstig från Samsung, visade en ny liten extern hårddisk, som i Ltd Edi-
tion innehåller Michael Jacksons "This Is It".
5. Cyberroam IT-security med Mr Mecwan och Ulf Sevén.
6. Det senaste från Mio GPS navigation,
med 7" skärm och filmspelare.

 
 
 
<<<  Till Innehåll