Galapremiär "Alice Wonderland"
på Rigoletto, Stockholm
<<<  Till Innehåll

Foto / Fotomontage:  Frontface.se  Nikon D300, förutom där annat anges samt filmbolagets egna bilder från filmen. Event: Petré.


Stoppa ned en god portion humor och ett öppet sinne för minst sex osannolika händelser, när du går och ser Tim Burtons film ”Alice Wonderland” med bl.a Johnny Depp.

För att gå och se den på bio, det bör du inte tveka, oavsett vilken ålder du har enligt prästbetyget. Inombords kommer du snabbt att ramla in i en förtjust barnasinnes- stämning och fnissan- de ta emot alla galen- skaper som presente- ras i ett raskt tempo,
så snart den något sega inledningen passerat revy.

Utan att gå in på figurernas prestationer i detalj, de är ju fantasifoster, måste man hissa vit flagg och helt kapitulera inför Johnny Depps rollfigur ”Den Galne Hattmaka- ren”. Depp är helt genialisk och oemotståndlig i sin roll och det skulle förvåna stort om han inte kam- mar hem ytterligare pris i slutet av det här året.

Han lyfter även upp 21-åriga Mia wasikowska, som spelar Alice och som man inte lyft ett ögonbryn år om inte Depp hjälpt henne att ha riktigt kul (det syns) under inspelningen.
Frontface ger filmen FFFF+, som en glad LSD-tripp utan biverk-ningar och helt ålders- befriad. (Håll dock lillens hand när monstret Jabbarwalkee är på gång, en ryslig typ…)

Bilder från Premiären:
Två "Alicar" och en vit kanin i väst, så inleddes kvällen.

Kjell Eriksson och kompisen verkade ha smakat på svamparna.

Kevin Borg och hans Sofia i trolsk stämning.

Jesper Blomqvist och Poodles Kicken maskerade med fluga och slips.

Jakob "Jake" Samuel med fru, Poodlade sig i foajén.

Lena Ph och Per Holknekt, Odd Mollys grundare.

Svenska Hollywoodfrun Maria Montazarri med maken Cameron, bägge utan maximala hamburgare...

Peter Siepen var nog (som vanligt) den som lyckats bäst i sin kostymering. Att han är en galen hattmakare utan att Deppa, det visste vi redan.

.

 
 
 
<<<  Till Innehåll