Peter Jöbacks nya album – Ett måste för alla hans fans


Frontface har under tre dagar haft Peter Jöbacks nya album ”Humanology” på repat för att skärskåda låtarna.
Det är helt klart ett album som mväxer med antalet lyssningar.

De aboluta topparna än ”Shape Of You” och den Bondinspirerade ”What If Tomorrow Never Comes” men i stort sett samtliga låtar har en sådan kvalitet att de inte skall skämmas för sig i sällskap med de två nämnda.

När man sett Jöbacks nya Show (och det har vi), så har man fått känna på hans fenomenala röst och sångteknik live och faktum är att bägge versioner (Live och Album) håller precis lika bra. Med andra ord…se showen och ladda hem albumet…
Frontface ger Peter Jöbacks ”Humanology” 4 av Fem FFFF.

Foto Peter Knutson

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/