Peter Jöbacks nya show på Cirkus – Gala-Mingel och Showbilder

Med Hans Marklund som regissör och Peter Jöbacks röstresurser, samt en ensemble som tydligt visar sitt engagemang och skicklighet, är den nys showen ”Med Hjärtat Som Insats” något Frontface varmt kan rekommendera.
I bildreportaget som här följer, får du följa med in på både VIP-minglet och själva showen, så spänn fast champagnebältet, så bubblar vi vidare…
(Tack til Hele Wigren PR Beyond för inbjudan). Foto: Peter Ortvik.
Pernilla och Björn Skifs Tommy Körberg Jons Gardell och Lena Philipsson Bruno Glennmark med Ann-Louise Hansson Charlotte Perrelli David Lindgren Tess Merkel Lena Ahlström och Nils-Albert Eriksson Christer Björkman Sarah Dawn-Finer och Fredrik Kempe Uno Svenningsson Carola Häggkvist Carola Häggkvist Linus Wahlgren Andreas Lundstedt och Petra Mede Henrik von Zweigbergk Christer Lindarw och Magnus Skogsberg Alexandra Charles med maken Bengt von Hofsten Shirley Clamp Linda Lindorff Linda Lindorff Amelia Adamo Annika Jankell Maria och Robert Wells Gabriel Forss lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson Filippa Reinfeldt Per Anderson Alexandra Charles me maken Bengt von Hofsten Pekka Heino och Erik Kristensen Anders Gullström och Clarissa Crabbe Eventarrangör Helene WigrenBilder som följer : Peter Jöback och ensemblen under showen. 

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/