Mission Impossible FALLOUT – Recension & Premiärmingel

Tom Cruise är tillbaka med ett uppdrag, som om han väljer att acceptera det, så kommer hans information att förstöra sig själv om fem sekunder. Han accepterar och filmen blir nästan två och en halv timme lång.

För de som är ”spelskadade” och behöver obruten biljakt, skottlossning, overkliga helikopterjakter och liknande effekter, är detta nog en snudd på perfekt film. Man har tryckt in så mycket digitalaction )plus Cruise egna stunts) så att det nästan rinner över.
Dramatiken blir lidande, människa-mot-människa jakterna, som fanns i de allra första Bondfilmerna med Sean Connery, har nu ersatts med allt mer okänslig action som får de yngre besökarna att tro att man tål hur mycket stryk som helst.

Lite lustigt är dessutom, att de två i filmen ingående kvinnliga stjärnorna, är till förväxling lika varandra.
Frontface testpatrull ger filmen betyget FF, alltså två av fem F. Vi rekommenderar att man till nästa Mission Impossible-rulle gör en omstart och låter spänningen komma från agerandet och inte kväva handlingen med digitala effekter. Detta även om man skall se filmen senare på LG´s senaste TV, som presenterade filmen och bjöd gästerna att komma i svarta kläder. Inbjudan: Wonderland Event.Oscar Jöback och Peter Jöback. Petra Marklund Sean Banan Annika Ljungberg och Johan Carlén Annika Jankell Anna-Carin MörnerPeter Englund och  Marie Johansson, Frontface Magazine Team LG Kishti Tomita Toure och Bettina Buffa. Leif Schulman och David Ljungström Jenny Pihl  och John Houdi Fotograf Armand Dommer Sara Varga och Oscar Gelinder. Team Wonderland Event

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/