Art – Ny restaurang i Stockholm med hög invigningsstämning

I veckan invigdes restaurang Art på Döbelnsgatan 45 ii Stockholm. Bra drag med dansanta och akrobatiska inslag hos  invigningens bartenders gjorde att gästerna snabbt kom i stämning. En kul festkväll men Frontface team lyckades inte pin-pointa har ställets fortsatta profilering kommer att gestalta sig, det lämnar vi åt dig att bedöma. Inbjudan: Erwik Entertainment, Foto: Peter Ortvik, Marie Johansson, Frontface.se
Kvällens eminenta bartenders.
  Börje Salming med den ene av sina söner.Kung Börje intervjuas…
-VälkomnA!!!
Frontface Peter Ortvik tar tillfället i akt att fråga börje Salming om…ja det får du läsa i boken ”Disco Night Fever” som kommer under senhösten. Margareta Sjödin Ove Sandström  Alex Erwik med leif och Ann Schulman. Göran Gabrielsson Tina Leijonberg med väninna. En riktig Team Rongedalsammankomst. -Det var inte jag, det var hon!
-NEJ, det var hon, inte jag…
Roger Morgan med bodyguards.
Peter Englund
PAu
Marie Johansson, Frontface Magazine.
Angela Monroe och Daniel Lagerborn!
Restaurangens ledning på gott humör.
Yvonne Ekdahl
Erwik & Slming
Bianca Salming med pappa Börje. RigoMarie och Mats Ulander.
-Får det lov att vara en munsbit?
Börje Salming och Malin Torkelsdotter.

Foto: Peter Ortvik och marie Johansson, Frontface.se

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/